Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piesa lipsă din primul 11 al Oţelului? MM Stoica surprinde: ”Îţi trebuie atacanţi ca el ca să promovezi” | EXCLUSIV

Piesa lipsă din primul 11 al Oţelului? MM Stoica surprinde: ”Îţi trebuie atacanţi ca el ca să promovezi” | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Într-un sezon fără o reală favorită la promovare, Oţelul Galaţi a reuşit să se instaleze în proximitatea primului loc din Liga 2 şi ţinteşte promovarea. MM Stoica este de părere că fostei sale echipe îi lipseşte un atacant, pentru a putea ataca cu adevărat revenirea în Liga 1.

După ce a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii 1, câştigând titlul în 2011, Oţelul Galaţi a avut parte de o cădere incredibilă, care a dus la retrogradarea echipei în 2015.

După ani întregi în care nu s-a aflat nici măcar în Liga 2, formaţia pregătită, din nou, de Dorinel Munteanu a reuşit să revină în acest an în eşalonul secund, iar acum deja ţinteşte promovarea în Liga 1.

Aflată în prezent la două puncte de liderul CSA Steaua, care nu are însă drept de promovare, Oţelul are şanse mari să prindă play-off-ul şi şanse realiste de a prinde măcar barajul.

Totuşi, MM Stoica este de părere că fostei sale echipe îi lipseşte un atacant veritabil pentru a ataca promovarea şi l-a dat exemplu pe Bogdan Chipirliu, care este chiar crescut de Oţelul.

Piesa lipsă din primul 11 al Oţelului?

Îţi trebuie atacanţi care să marcheze ca să poţi să promovezi. Atacanţi de genul Valentin Alexandru sau chiar Chipirliu, care marcheză cu regularitate, fiind şi gălăţean!

În momentul acesta e Cîrjan, care, chiar dacă pare supraponderal, e unul dintre marcatori. Are un fizic puţin mai deosebit. A avut greutate mult mai mare, acum e bine.

Este Nica, un jucător interesant, în partea stângă, care cred că vine de la futsal, are o tehnică extraordinară, dar nu prea e marcator. Dincolo joacă un copil, nu ai atacanţi.

Asta e problema, de aia s-au şi chinuit să câştige acasă, le-am văzut toate meciurile transmise şi nu au câştigat niciun meci de manieră categorică.

Dar da, sunt bine organizaţi, e Dur-Bozoancă în poartă, care are experienţă chiar şi în primul eşalon. Trebuie să vină locul doi-trei (n.r. pentru a promova), dacă CSA Steaua...

Şelimbăr parcă şi-a căpătat dreptul de promovare, erau cinci şi au rămas patru. Dejul sigur nu are (n.r. Dej are, Minaur nu are), CSA sigur nu are, Dumbrăviţa nu are şi Slatina nu are”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare