Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am vorbit, nu cred că aş avea probleme cu el”. Şi-a găsit echipă Gabi Tamaş? Oferta primită: ”Mâine l-aş lua!”

”Am vorbit, nu cred că aş avea probleme cu el”. Şi-a găsit echipă Gabi Tamaş? Oferta primită: ”Mâine l-aş lua!”

Fotbal intern

Comentarii

Gabi Tamaş (38 de ani) tocmai s-a despărţit de Petrolul, după doar patru luni petrecute la club. Fundaşul a provocat un scandal monstru la Ploieşti, dar, în ciuda acestui lucru, nu duce lipsă de oferte, fiind dorit cu insistenţă de o echipă din Liga 2.

În această vară, Gabi Tamaş a părăsit-o pe FC Voluntari după un an şi jumătate la club, în ciuda faptului că avea o ofertă pentru prelungirea contractului.

Fundaşul central a semnat cu Petrolul Ploieşti, câştigătoarea Ligii 2 în ultima stagiune, fiind integralist pentru ”lupii galbeni” în acest sezon.

Însă, după meciul cu FCSB, Gabi Tamaş a încălcat orice limită şi l-a sunat pe antrenorul Nae Constantin, de faţă cu mai mulţi coechipieri şi membri ai staffului, pentru a îl lua la rost.

După ce a aflat că discuţia dintre ei doi nu a fost privată, pe lângă faptul că a decis să îi rezilieze contractul, tehnicianul Petrolului a oferit înregistrarea cu conversaţia liderilor galeriilor.

Un scandal monstru a izbucnit la Ploieşti, care se datorează aproape în întregime lui Gabi Tamaş, în ciuda faptului că acesta trebuia să fie unul dintre liderii vestiarului.

”Nu cred că aş avea probleme cu Gabi Tamaş”

În ciuda haosului pe care l-a lăsat în urma sa la Petrolul, jucătorul care va împlini 39 de ani în noiembrie nu duce lipsă de oferte şi are o propunere concretă din Liga 2.

După ce apăruseră zvonuri că l-ar dori pe Tamaş, Dan Alexa a confirmat că a luat legătura cu fostul său coechipier, pentru a îl aduce la FC Braşov, punctând că nu crede că va avea probleme precum cele de la Petrolul cu acesta.

Am fost colegi şi ne înţelegem foarte bine! Noi avem o relaţie specială şi sub nicio formă nu cred că aş putea avea probleme cu el la FC Braşov. Îl cunosc atât de bine!

L-aş lua mâine pe Gabi Tamaş! Am vorbit cu el şi recunosc că mi l-aş dori foarte mult la FC Braşov. Este un jucător foarte valoros.

Gabi a ajutat-o mult pe FC Voluntari, a jucat foarte bine şi la Petrolul şi ar fi un mare plus pentru noi sosirea unui astfel de jucător”, a declarat Dan Alexa, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare