Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o schimbare de antrenor în Liga 1? Analiza lui Panduru ”Trebuie să treacă atâtea meciuri ca să te trezeşti că e o problemă?” | EXCLUSIV

Încă o schimbare de antrenor în Liga 1? Analiza lui Panduru ”Trebuie să treacă atâtea meciuri ca să te trezeşti că e o problemă?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Duminică seara, în a 14-a etapă a Ligii 1, FCSB a reuşit să lege a treia victorie la rând în campionat, după ce a învins-o pe UTA Arad. Echipa pregătită de Ilie Poenaru (45 de ani) a rămas astfel cu doar 16 puncte din 14 etape.

Duminică seara, UTA Arad a suferit a şasea înfrângere din acest campionat, după ce a fost învinsă de FCSB, scor 2-1, la Bucureşti, în a 14-a etapă a Ligii 1.

Arădenii îşi propuseseră să prindă play-off-ul în aceast stagiune, dar nu au mai reuşit să câştige de patru meciuri în Liga 1 şi au emoţii în lupta pentru top 6.

UTA, pe teren propriu, nu este deloc o echipă modestă, dar în deplasare arată complet altă faţă. În acest sezon, pe Francisc von Neuman, arădenii au obţinut 12 puncte, în timp ce, în deplasare, au scos doar patru.

Aşadar, este clar că există probleme la Arad, iar discursul lui Florin Iacob din urma înfrângerii cu FCSB a dat de înţeles că ”textiliştii” resimt presiunea.

Încă o schimbare de antrenor în Liga 1?

La noi la Arad, s-a creat o emulaţie prin muncă, determinare, atitudine şi în momentul în care nu ai lucrurile acestea, nu faci puncte şi nu creezi nimic şi nu obţii nimic.

Acasă ne motivăm altfel, dar nu pot să înţeleg de ce. Şi acasă, şi în deplasare tot e fotbal. Este o situaţie nu prea bună pentru noi (n.r. în clasament) şi ne îngrijorează.

De aceea vorbesc de atitudine, ceea ce la fiecare antrenament şi în fiecare săptămână e pe buzele noastre, dar nu am arătat astăzi.

Avem jucători cu experienţă, cu multe meciuri în Liga 1, nu se pune problema să fim timoraţi. Pleacă tot de la atitudine (n.r. golurile primite).

Ştiam că Olaru trage bine la poartă, trage bine şi cu stângul, şi cu dreptul, nu l-am blocat. Şi penalty-ul... nici nu mai ştiu, am multe filme în cap acum.

Normal că sunt afectat, sunt 16 puncte în 14 etape, e foarte puţin pentru ceea ce ne dorim noi”, a declarat Florin Iacob.

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei FCSB-ului cu UTA, Basarab Panduru a fost întrebat dacă Ilie Poenaru are cu adevărat postul în pericol.

Panduru a ezitat să spună dacă antrenorul UTA-ei ar putea fi următorul schimbat din Liga 1, dar, cu Laszlo Balint liber de contract, e clar că scaunul lui Poenaru tremură.

Trebuie să treacă atâtea meciuri ca să te trezeşti că ceva nu e în regulă? Asta e, acasă joacă într-un fel şi afară joacă total diferit faţă de ce joacă acasă”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare