Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vine". Mutare la FCSB | EXCLUSIV. Gigi Becali a confirmat! Dică, veste de excepţie

"Vine". Mutare la FCSB | EXCLUSIV. Gigi Becali a confirmat! Dică, veste de excepţie

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică va avea un nou fundaş central sub comandă la FCSB. Gigi Becali (64 de ani) a confirmat, luni, anunţul făcut de Mihai Stoica despre mutarea care urmează să se facă la echipa "roş-albastră".

Gigi Becali a anunţat, luni, că Iulian Cristea (28 de ani) e aproape de revenirea la antrenamentele FCSB, după accidentarea gravă suferită la meciurile echipei naţionale din iunie. Fundaşul central şi-a rupt ligamentele încrucişate la genunchi şi a devenit indispoinibil, dar e aproape de revenire.

"Vine". Mutare la FCSB | EXCLUSIV. Gigi Becali a confirmat! Dică, veste de excepţie

În direct la Orange Sport, în urmă cu aproximativ o lună, Mihai Stoica dezvăluia că Iulian Cristea "s-ar putea să se refacă în timp record" şi să revină pe teren mai repede decât era aşteptat. MM a spus că Iulian Cristea "lucrează extraordinar" şi corpul îl ajută în procesul de refacere.

"Cristea s-ar putea să se refacă în timp record, în decembrie e posibil să joace. Lucrează excepţional şi-l ajută şi corpul. Pe unii jucători îi ajută corpul foarte mult, e şi cazul lui Cristea", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport, iar Gigi Becali a confirmat că Nicolae Dică îl va avea, cât de curâd, sub comandă.

Omul de afaceri din Pipera a spus că fundaşul central de la FCSB se află în pragul revenirii la antrenamentele FCSB. "Vine, cât de curând o să vină Cristea. Nu e extraordinar, dar nu e slab. Ce să facem? Ne gândim, dar n-avem ce să facem? Nu vezi că fundaşii centrali îi iei greu", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Iulian Cristea nu a jucat niciun meci în acest sezon la FCSB şi, din cauza accidentării sale, Gigi Becali a fost nevoit să transfere trei fundaşi centrali în perioada de mercato din vară. Rachid Bouhenna, Joonas Tamm şi Joyskim Dawa au semnat cu FCSB, după ce Cristea s-a "rupt".

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Iulian Cristea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: iulian cristea fcsbgigi becali iulian cristea fcsbiulian cristea fundas central fcsbiulian cristea gigi becalifcsb fundas central 

viewscnt
Articole similare