Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la FCSB. Un nou fotbalist sub comanda lui Dică pentru lupta la titlu: "E posibil să joace"

Revenire de senzaţie la FCSB. Un nou fotbalist sub comanda lui Dică pentru lupta la titlu: "E posibil să joace"

FCSB

Comentarii

FCSB are un start dezamăgitor de sezon în Superligă, cu doar opt puncte obţinute în nouă etape disputate.

FCSB are şi una dintre cele mai slabe defensive din campionatul României. În cele nouă meciuri disputate până acum, vicecampioana României a primit 15 goluri. Deşi Gigi Becali a transferat fundaşi centrali pe bandă rulantă, în vara acestui an, absenţa lui Iulian Cristea, jucător de bază în defensiva FCSB-ului în sezonul trecut, a contat mai mult decât se aşteptau oficialii echipei.

Însă Mihai Stoica a dezvăluit că fundaşul central de 28 de ani este aproape de revenirea în teren, după accidentarea suferită în urmă cu mai bine de trei luni.

"Cristea s-ar putea să se refacă în timp record, în decembrie e posibil să joace. Lucrează excepţional şi-l ajută şi corpul. Pe unii jucători îi ajută corpul foarte mult, e şi cazul lui Cristea" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Accidentat în vara acestui an, în meciul naţionalei României cu Muntenegru, Iulian Cristea a fost operat, iar primul verdict al medicilor a fost că nu va mai putea juca pentru FCSB în acest an. Fundaşul central era aşteptat la antrenamentele vicecampioanei României în luna ianuarie, însă, conform declaraţiilor lui Mihai Stoica, Iulian Cristea poate evolua din nou pentru echipa lui Nicolae Dică încă din decembrie.

  • 1,5 milioane de euro valorează Iulian Cristea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 9 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Iulian Cristea în cele 119 meciuri jucate pentru FCSB

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare