Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi-a arătat oferta". Colegul care a aflat că Stanciu devine cel mai bine plătit fotbalist român: "Nicule, aşa ceva n-ai cum să refuzi"

"Mi-a arătat oferta". Colegul care a aflat că Stanciu devine cel mai bine plătit fotbalist român: "Nicule, aşa ceva n-ai cum să refuzi"

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu este de câţiva ani în topul celor mai bine plătiţi fotbalişti români. În a doua parte a carierei, chiar a prins două contracte care l-au adus pe primul loc al încasărilor, peste Ştefan Radu, Vlad Chiricheş, Ianis Hagi sau Dennis Man.

Alex Chipciu le ia apărarea fotbaliştilor români: "Mi-a arătat Stanciu oferta. N-ai cum să refuzi aşa ceva"

Deşi strălucirea fotbaliştilor români a pălit în perioada recentă, câţiva tricolori încă reuşesc să prindă contracte importante în străinătate. 

Într-un interviu acordat Playsport, Alexandru Chipciu a vorbit despre tentaţia banilor veniţi din ţările asiatice, acolo unde atât jucătorii, cât şi antrenorii români sunt căutaţi la foc continuu. 

Actualul mijlocaş al Universităţii Cluj susţine că fotbaliştii plecaţi în zona Golfului sau în China nu ar trebui judecaţi, mai ales că unii dintre ei se gândesc şi la performanţă, chiar dacă acceptă să joace pe bani mulţi la un nivel inferior. 

De altfel, el a oferit şi un exemplu concret, cel al lui Nicolae Stanciu, care i-a arătat propunerea irezistibilă financiar venită din partea lui Al Ahli, din Arabia Saudită, în 2019, când cei doi tricolori erau colegi la Slavia Praga. 

"Nu pot să vorbesc decât despre cei pe care îi cunosc foarte bine, ca să ştiu ce spun. Uite, Pintilii s-a dus la Al Hilal să joace fotbal! L-am simţit motivat pentru asta. Iar faptul că după a ajuns la Hapoel Tel Aviv, apoi a revenit la Steaua (n.r. - FCSB), a continuat şi la naţională, pentru mine e semnul clar că s-a dus să joace fotbal acolo şi asta a şi făcut. 

La fel, Stanciu când a plecat la Al Ahli: dacă s-ar fi dus doar pentru bani şi “o lăsa moale” cu fotbalul, ar mai fi reuşit apoi tot ce-a reuşit la Slavia Praga? Şi tot ce poate azi? Cele mai multe oferte din fotbalul arab sunt foarte mari financiar vorbind şi cred că n-ai cum să nu accepţi. 

Dar e important să te duci setat de antrenamente şi jocuri în ritm tare! Mi-a arătat Stanciu oferta de la Al Ahli, contractul. I-am zis clar: “Nicule, aşa ceva n-ai cum să refuzi…”, a spus Chipciu pentru sursa citată. 

După ce a acceptat să plece în Arabia Saudită, Nicolae Stanciu a devenit cel mai bine plătit fotbalist român la acel moment, cu un salariu de 2.5 milioane de euro. 

În martie 2022, mijlocaşul român a acceptat o altă propunere de 2.5 milioane de euro, a lăsat-o pe Slavia Praga şi a semnat cu Wuhan Three Towns. 

Anamaria Prodan vrea să-l transfere din China pe Nicolae Stanciu

După nici un an petrecut în China de tricolor, impresara sa, Anamaria Prodan, a vorbit despre un nou transfer.

”Cel mai important pentru mine şi echipa mea este să îl transferăm pe Nicolae Stanciu. Este sub contract, dar vedem ce o să fie. 

Stanciu este cel mai bun jucător pe care România îl are în momentul ăsta. A fost cel mai bun jucător al campionatului din Cehia. Îmi doresc foarte tare performanţă!”, a spus Anamaria Prodan.

Afla mai multe despre: nicolae stanciutransfer nicolae stanciualexandru chipciunicolae stanciu china 

viewscnt
Articole similare