Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una dintre vedetele Barcelonei a fost la un pas de Real Madrid înaintea venirii pe Camp Nou! Motivul halucinant pentru care a picat transferul

Una dintre vedetele Barcelonei a fost la un pas de Real Madrid înaintea venirii pe Camp Nou! Motivul halucinant pentru care a picat transferul

FC Barcelona

Comentarii

În ziua în care va avea loc primul El Classico al sezonului, Diario AS a făcut o dezvăluire incendiară. Pedri (19 ani) a fost la un pas de transferul la Real Madrid, înainte de a semna cu marea rivală, FC Barcelona.

Achiziţionat de Barca în septembrie 2019, în schimbul sumei de 17,5 milioane de euro, de la UD Las Palmas, Pedri a sosit la club de abia în vara lui 2020, petrecând acel sezon împrumut la fosta sa echipă.

Când a ajuns pe Camp Nou, era anticipat că acesta va fi trimis iniţial la echipa secundă, dar, aproape peste noapte, jucătorul de 19 a devenit nu doar unul dintre titulari, ci şi una dintre vedetele formaţiei.

În prezent, conform transfermarkt, Pedri ar valora 90 de milioane de euro, în condiţiile în care, în momentul în care a fost cumpărat de Barcelona, mijlocaşul central era cotat la 5 milioane de euro.

Cu 14 meciuri în tricoul Spaniei deja, fotbalistul de 19 ani are toate şansele să devină o legendă pentru echipa sa de club şi naţionala sa, dar interesant este că acesta ar fi putut reprezenta marea rivală la acest moment.

Una dintre vedetele Barcelonei a fost la un pas de Real Madrid înaintea venirii pe Camp Nou

Conform Diario AS, pe când avea doar 15 ani, Pedri a fost la un pas de a semna cu Real Madrid, dar transferul a picat, dintr-un motiv cu adevărat halucinant.

Încă junior pe atunci, la Juventud Laguna de Tenerife, acesta a fost dus de impresarul său în probe la Real, după ce şi-a folosit relaţiile din departamentul de scouting al ”galacticilor”.

Pedri a sosit la baza de pregătire a Madridului în februarie 2018, alături de tatăl său, doar că soarta nu a ţinut cu tânărul fotbalist.

Cu câteva zile înainte ca acesta să se prezinte la probe, capitala Spaniei a fost lovită de averse neobişnuit de dure, cu ninsori mult mai intense decât este uzual în zonă.

Pedri a petrecut trei zile în probe la Real, dar nu a reuşit să impresioneze în frigul de la Madrid, în condiţiile în care acesta este născut în Insulele Canare, care sunt faimoase pentru clima lor călduroasă.

Fotbalistul s-a întors în Tenerife şi a semnat cu Las Palmas în mai 2018, înainte de a fi achiziţionat FC Barcelona un an mai târziu.

  • 86 de meciuri, 11 goluri şi şapte assist-uri a însumat Pedri deja pe Camp Nou
  • Mijlocaşul central a câştigat doar Cupa Spaniei alături de catalani, în 2021

Spectacolul din El Classico va putea fi urmărit în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, duminică, de la ora 17:15.

Afla mai multe despre: el classico 

viewscnt
Articole similare