Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul pe care Gigi Becali l-a apreciat foarte mult la FCSB: ”Îmi spunea că nu vede echipa fără mine! Am simţit respectul lui!”

Jucătorul pe care Gigi Becali l-a apreciat foarte mult la FCSB: ”Îmi spunea că nu vede echipa fără mine! Am simţit respectul lui!”

Fotbal intern

Comentarii

Alexandru Chipciu a dezvăluit relaţia pe care a avut-o cu Gigi Becali în perioada în care a fost la FCSB.

În prezent, fotbalistul evoluează la U Cluj, după ce şi-a încheiat socotelile cu cei de la CFR, echipă unde a fost legitimat în ultimele sezoane. Chipciu a evoluat pentru FCSB în 169 de partide. 

Mijlocaşul a înscris 34 de goluri pentru echipa lui Gigi Becali şi a reuşit să ofere 38 de pase decisive. Chipciu a dezvăluit că a avut o relaţie foarte bună cu Becali. 

Fotbalistul a recunoscut că Becali îi spunea că nu vede echipa fără el. Mai mult decât atât, omul de afaceri nu a fost încântat în momentul când fotbalistul de la U Cluj s-a transferat de la FCSB în Belgia. 

”Îmi spunea că nu vede echipa fără mine! Am simţit respectul lui!”

”Cu Gigi Becali am avut într-adevăr o relaţie foarte bună. Şi când a fost să merg la Anderlecht, zicea că nu vede echipa fără mine, nu voia să plec, ţinea mult la mine. M-a apreciat mereu şi eu l-am apreciat enorm.

Am simţit că respectul dumnealui pentru mine e adevărat. Ştiu că e un om pe care azi îl iubeşti şi poate mâine îl urăşti. Dar câţi nu suntem aşa, de fapt?! Doar că el e în lumina reflectoarelor tot timpul şi e mai vizibil lucrul acesta.

Cât despre fotbal, îţi spun, dacă Gigi Becali nu băga toţi banii pe care i-a băgat în aceşti ani, tot fotbalul nostru era şi mai jos decât e nivelul acum!”, a spus Alex Chipciu, pentru Playsport.

În pezent, Chipciu este evaluat la 650.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Afla mai multe despre: chipciu-fcsb-becali 

viewscnt
Articole similare