Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Denis Drăguş, gol fabulos în campionatul Belgiei! Acţiune individuală de excepţie reuşită de ”tricolor”

VIDEO | Denis Drăguş, gol fabulos în campionatul Belgiei! Acţiune individuală de excepţie reuşită de ”tricolor”

Stranieri

Comentarii

Titular în confruntarea dintre Standard Liege şi Royal Antwerp, Denis Drăguş (23 de ani) a punctat pentru 2-0 în minutul 4 al confruntării, în urma unei acţiuni individuale de excepţie reuşite de internaţionalul român. În minutul 9, gazdele majorau diferenţa iar, punctând pentru 3-0.

Denis Drăguş, gol fabulos în campionatul Belgiei

După o absenţă îndelungată de la echipa naţională, Denis Drăguş a fost convocat de Edi Iordănescu la ultima acţiune a României, dar nu a reuşit să impresioneze în minutele limitate primite.

Fotbalistul de 23 de ani a prins doar 11 minute pe teren în confruntarea cu Finlanda, după ce i-a luat locul lui Deian Sorescu.

Totuşi, la nivel de club, Drăguş continuă să îşi demonstreze valoarea. Titular în ultimul meci al lui Standard, românul a marcat un gol fabulos.

Formaţia din Liege a deschis scorul în minutul 2 al confruntării cu Antwerp, înainte ca Drăguş să dubleze avantajul, în urma unei acţiuni individuale de excepţie.

În minutul 9, gazdele au reuşit să puncteze pentru 3-0 şi să rezolve în mare parte confruntarea cu echipa pregătită de legendarul Mark van Bommel.

Sursă video: Prima Sport

  • A fost al patrulea gol din acest campionat pentru Drăguş

Afla mai multe despre: denis drăguş 

viewscnt
Articole similare