Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, cucerit de transformarea Chindiei Târgovişte: ”Toni Petrea zici că e Guardiola! Acum nu mai poate să zică nimeni că e secund!” EXCLUSIV

Basarab Panduru, cucerit de transformarea Chindiei Târgovişte: ”Toni Petrea zici că e Guardiola! Acum nu mai poate să zică nimeni că e secund!” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Basarb Panduru a fost uimit de modul cum a arătat Chindia Târgovişte în ultimele meciuri.

Echipa Chindia Târgovişte a învins, scor 1-0, pe CS Mioveni, duminică, în etapa a 14-a din Superligă. Pentru Toni Petrea a fost a patra victorie consecutivă de când se află la echipa din Târgovişte. 

Sezoanele trecute, Toni Petrea a fost la FCSB. Oamenii din fotbalul românesc spuneau la acel moment că el este secund la FCSB, totul fiind controlat de patronul Gigi Becali. 

Panduru a scos în evidenţă faptul că Petrea a tranformat total echipa Chindia Târgovişte. El spune că în acest moment, nimeni nu mai poate spune că Toni Petrea este secund.

Totuşi, expertul Orange Sport spune că ar trebui să mai treacă câteva etapa pentru a da un verdict clar în privinţa fostului antrenor de la FCSB. 

”Toni Petrea zici că e Guardiola. Chindia zici că e Barcelona (nr. râde). Joacă Chindia de te sperie. Nu ai văzut niciodată pe Chindia să joace aşa. Bine, azi a fost un meci slăbuţ, în general. Dar uite că a reuşit să câştige, face 9 puncte. 

Victorii destul de grele. Dar e important pentru el acest început de mandat. Acum nu mai auzi pe nimeni că zice de Toni Petrea că e secund. Acum e principal.

Uite că în începutul ăsta de mandat se văd rezultatele. Dar atenţie! Am mai văzut lucrurile astea. Nu e primul, nici ultimul care atunci când vine reuşeşte o transformare incredibilă. Din etapa cu numărul 6 se vede ceva. El are experienţă, de când a fost la FCSB”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: superligă-chindia târgovişte-toni petrea 

viewscnt
Articole similare