Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu vrea ca Iordănescu să rămână la naţională: ”Îmi doresc ca Mister să continue alături de noi!”

Stanciu vrea ca Iordănescu să rămână la naţională: ”Îmi doresc ca Mister să continue alături de noi!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat, luni seară, că la naţionala României s-a văzut o schimbare de atitudine, subliniind că victoria cu Bosnia-Herţegovina nu are un gust amar. El consideră că selecţionerul Edward Iordănescu ar trebui să rămână la echipa naţională.

”Îmi doresc ca Mister să continue alături de noi!”

”Am vrut să încheiem bine anul, nu este o victorie amară. Cred că s-a văzut o schimbare în jocul nostru, în atitudinea noastră. Faptul că am căzut în urna a treia, înseamnă că atât am meritat, de acolo vom pleca în viitor. 

Nu cred că voi mai ajunge la acţiunea din noiembrie, dar cred că la anul vom fi pregătiţi să luptăm cum am făcut în seara asta. Sper să continuăm pe aceeaşi linie. Avem nevoie de continuitate, nu e uşor să schimbi atâţia selecţioneri. Îmi doresc ca Mister să continue alături de noi şi să le facem cât mai multe bucurii fanilor”, a declarat Stanciu, la Prima TV.

La celălalt meci din grupă, Muntenegru – Finlanda, scor 0-2. În minutul 17, de la muntenegreni a fost eliminat Tomasevici. Au marcat Antman ’47 şi Kallman ’53.

Clasamentul final al grupei: 1. Bosnia – 11 puncte, 2. Finlanda – 8 puncte, 3. Muntenegru – 7 puncte, 4. România – 7 puncte.

Bosnia şi Herţegovina a promovat în Divizia A, iar România a retrogradat în al treilea eşalon valoric.

Afla mai multe despre: stanciu-echipa natională-iordănescu 

viewscnt
Articole similare