Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A refuzat-o pe FCSB şi a semnat cu altă echipă din Liga 1! De ce nu a dat curs ofertei primite din partea vicecampioanei: ”Ştiam tot”

A refuzat-o pe FCSB şi a semnat cu altă echipă din Liga 1! De ce nu a dat curs ofertei primite din partea vicecampioanei: ”Ştiam tot”

Superliga

Comentarii

În această vară, Pavol Safranko (27 de ani) a revenit în Liga 1, la Sepsi Sfântul Gheorghe, semnând cu covăsnenii în ciuda faptului că primise o ofertă din partea FCSB-ului. Fotbalsitul slovac a explicat de ce nu a dat curs propunerii venite de la vicecampioană.

La începutul verii, FCSB era în căutarea unui nou atacant, iar MM Stoica dezvăluia la Orange Sport că roş-albaştrii ar dori să îl transfere pe fostul jucător al lui Sepsi, Pavol Safranko.

Tras pe linie moartă în Africa de Sud, Mamelodi Sundowns voia să renunţe la slovac, dar nu fără o sumă de transfer, iar vicecampioana nu era dispusă să plătească pentru acesta.

Într-un final, clubul sud-african s-a decis să îi permită acestuia să plece liber de contract, dar Safranko nu a dat curs ofertei venite de la FCSB, revenind la Sepsi Sfântu Gheorghe.

În condiţiile în care acesta a preferat propunerea primită din partea formaţiei pregătite de Cristiano Bergodi, jucătorul de 27 de ani a fost întrebat cum de nu a dat curs ofertei FCSB-ului.

Pavol Safranko a explicat că are nevoie de ”stabilitate” şi că avea garanţia că la Sfântu Gheorghe el şi familia sa se vor simţi bine.

Acesta a recunoscut că a fost contactat de MM Stoica personal pentru a veni la Bucureşti şi le-a mulţumit celor de la FCSB pentru interes, chiar dacă nu a dat curs ofertei.

A refuzat-o pe FCSB şi a semnat cu altă echipă din Liga 1

”(n.r. de ce ai ales să revii la Sepsi?) A fost vorba de mediu, de oraş, de oameni, de club. Ştiam tot, îmi plăcea ceea ce ştiam. Un detaliu extrem de important: familia mea iubeşte România.

Avem un copil mic, de aceea aveam nevoie de stabilitate, iar Sepsi OSK mi-o oferă. Am crezut de la bun început în proiectul domnului Dioszegi, patronul de la Sepsi, iar acum se adevereşte că ceea ce a făcut cu acest club este extraordinar.

El a oferit multă energie clubului şi celor care muncesc la Sepsi, de la primul până la ultimul om din angrenaj. A oferit multă dragoste, iar oamenii au preluat din această atitudine pozitivă.

(n.r. au fost discuţii concrete cu FCSB?) Da, am discutat cu domnul Stoica. Şi vreau să transmit că apreciez interesul lui FCSB, unul dintre cele mai mari cluburi din România”, a declarat Pavol Safranko, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: pavol safranko 

viewscnt
Articole similare