Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, la un pas de revenirea pe banca tehnică! Conducerea clubului confirmă: ”Mai sunt mici detalii de pus la punct, sper să le rezolvăm”

Mihai Iosif, la un pas de revenirea pe banca tehnică! Conducerea clubului confirmă: ”Mai sunt mici detalii de pus la punct, sper să le rezolvăm”

Fotbal intern

Comentarii

Liber de contract după despărţirea de Rapid, de la începutul acestui an, Mihai Iosif (47 de ani) este la un pas de revenirea pe banca tehnică. Tehnicianul este aproape de a ajunge la un acord cu noua sa echipă, a confirmat conducerea clubului.

Mihai Iosif este tehnicianul care a reuşit să o readucă pe Rapid în prima divizie, după o absenţă de şase ani, conducând echipa giuleşteană către o clasare pe locul secund al Ligii 2 în 2021.

Performanţa reuşită de tehnicianul de 47 de ani a fost apreciată de conducerea clubului, care a decis să continue cu acesta şi în primul eşalon, în ciuda lipsei sale de experienţă.

Iar începutul a fost unul mai mult decât neaşteptat de bun: după primele şase etape din urma promovării, Rapid bifase cinci victorii şi o remiză, fără să încaseze vreun gol.

Însă lucrurile au început să o ia în jos din acel punct. Odată cu prima înfrângere au început să apară accidentări şi suspendări, iar, neavând un lot ”adânc” în acel punct, giuleştenii au avut de suferit.

În returul sezonului regular, Rapid a fost una dintre cele mai modeste echipe din Liga 1, reuşind să câştige doar două din 15 meciuri, a doua victorie venind după demiterea lui Iosif.

Mihai Iosif, la un pas de revenirea pe banca tehnică

Antrenorul a fost anunţat că va pleca după o înfrângere cu FC U Craiova, Adi Mutu preluând comanda pentru ultima etapă din sezonul regular, când Rapid a învins-o pe Clinceni.

Liber de contract de mai bine de jumătate de an, în condiţiile în care fosta sa echipă se află în luptă pentru campionat, perioada de după demitere nu a fost cea mai bună pentru Mihai Iosif.

Dar acum antrenorul este aproape de revenirea pe banca tehnică, la o formaţie din Liga 2. Minaur Baia Mare are mari probleme şi consideră că fostul tehnician de la Rapid le-ar putea rezolva.

Vasile Miriuţă, directorul tehnic al clubului, a confirmat că discuţiile se află într-un stadiu avansat şi că cele două părţi sunt aproape de a ajunge la un acord.

Mai sunt mici detalii de pus la punct, pe care sper să le rezolvăm”, a declarat Vasile Miriuţă, pentru Prosport.

  • Minaur se află pe locul 16 al Ligii 2, cu nouă puncte după 10 etape
  • Formaţia din Baia Mare nu are drept de promovare în primul eşalon

Afla mai multe despre: miţă iosif 

viewscnt
Articole similare