Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, dezvăluire de ultimă oră! "Nicolae Dică a vrut să demisioneze" după FCSB - UTA 2-1 | EXCLUSIV

MM Stoica, dezvăluire de ultimă oră! "Nicolae Dică a vrut să demisioneze" după FCSB - UTA 2-1 | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a oferit detalii suplimentare după ce finanţatorul Gigi Becali a susţinut că antrenorul Nicolae Dică a vrut să demisioneze. Tehnicianul a vrut să părăsească banca tehnică chiar după victoria cu UTA, scor 2-1, în Superligă.

"Nicolae Dică a vrut să demisioneze" după FCSB - UTA 2-1

Se pare că finanţatorul FCSB, Gigi Becali, l-a întors din drum pe Nicolae Dică, duminică seară, după victoria obţinută de FCSB cu UTA, scor 2-1! Antrenorul a luat la cald o decize drastică. 

I-a anunţat pe cei din club că vrea să demisioneze, a discutat cu Mihai Stoica, iar deznodământul a fost decis cu Gigi Becali. Fără să dea detalii, managerul general la FCSB a lăsat de înţeles că Gigi Becali l-a întors din drum, iar antrenorul continuă alături de FCSB, care a urcat pe locul şapte în Superligă, cu 17 puncte. 

"Dică a vrut să demisioneze aseară, după meci. Eu am discutat, dar nu dau din casă, nu înregistrez convorbiri (n.r. - cu referire la tactica folosită de Nae Constantin în cazul lui Gabriel Tamaş). După meciul retur cu Silkeborg (n.r. - nu s-a pus problema demisiei)... Nimeni n-a avut obiectiv la acel meci.  

Am avut şi noi o discuţie aseară şi după a vorbit cu patronul, mai ales că nu ştia relaţia mea cu patronul. Am zis că vreau să ştiu că rămâne şi a rămas", a declarat expertul Orange Sport. 

Nicolae Dică a dorit să demisioneze în ziua în care Gigi Becali a venit neaşteptat la antrenamentul FCSB, din ziua meciului cu UTA

O posibilă explicaţie a deciziei lui Nicolae Dică

Andrei Vochin, expertul Orange Sport aflat în platou, şi-a spus părerea despre decizia de moment luată de principalul care l-a schimbat pe Toni Petrea la FCSB. 

"Da şi nu (n.r. - dacă i se pare surprinzătoare decizia lui Nicolae Dică). Pot înţelege de ce a venit astă aseară. Am văzut mulţi antrenori care zic că nu pleacă, <<Nu sunt la>> şi aşteaptă un moment în care să fie sus pe val să zică faptul că nu poate fi înjurat. Nu mă surprinde, eu înţeleg toată tensiunea, e un antrenor tânăr, iar viaţa îi demonstrează că lucrurile nu vin aşa cum crede. Meseria asta e foarte ciudată. Sunt mulţi factori care te fac să spui că ai antrenat bine, dar iese prost", a spus consilierul preşedintelui FRF. 

Se pare că o parte din explicaţie a fost aprobată şi de managerul general al FCSB, care a adăugat: "Mai ales că nu poţi controla situaţia aia, în timpul meciului intervii cu o schimbare, cu o decizie, dar...", a încheiat Mihai Stoica. 

Nicolae Dică, decis să demisioneze la o zi după conferinţa de presă în care a încercat să se impună

Cu o zi înainte de FCSB - UTA 2-1, Nicolae Dică a fost întrebat de reporteri despre o posibilă schimbare pe banca tehnică, iar antrenorul a încercat să se impună în faţa opiniei publice. 

"Demisia mi-o dau când cred eu că e! Când cred eu că trebuie să îmi dau demisia, atunci mi-o dau! Nu mă iau după altcineva. Când patronul nu va mai avea răbdare, vom avea o discuţie şi vedem la ce concluzie ajungem", declara antrenorul FCSB, Nicolae Dică. 

După meciul cu UTA, Nicolae Dică a anunţat schimbări la FCSB, în discursul de la final. 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbnicolae dica gigi becaligigi becali fcsbmihai stoicamm stoicademisia nicolae dica 

viewscnt
Articole similare