Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui MM Stoica după victoria cu UTA: ”Era să intrăm în istoria universală a prostiei!” Ce jucători a lăudat oficialul de la FSCB EXCLUSIV

Concluziile lui MM Stoica după victoria cu UTA: ”Era să intrăm în istoria universală a prostiei!” Ce jucători a lăudat oficialul de la FSCB EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre ultima partidă a FCSB-ului din Superligă.

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 2-1, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

FCSB a deschis scorul în minutul 16, când Cordea i-a pasat lui Olaru, iar acesta a şutat imparabil de la 20 de metri. În minutul 35, arbitrul Sebastian Colţescu a oprit meciul pentru două minute din cauza materialelor pirotehnice aprinse de ultraşii FCSB din Peluza Nord. 

Compagno a înscris al doilea gol al bucureştenilor, din penalti, în minutul 88. Keseru a redus din diferenţă în minutul 90+1, înscriind primul său gol stagional. 

La o zi după meci, MM Stoica a analizat evoluţia echipei lui. Oficialul de la FCSB a remarcat mai mulţi fotbalişti din echipa lui Petrea. Totuşi, managerul general al echipei nu a fost mulţumit de faptul că FCSB a primit gol. 

”De când Toni s-a dus la Chindia, mergem cap la cap, e perfect (râde). Merge pariul perfect. Stă în picioare, suntem la egalitate cu Farul, nu ştiu golaverajul. Petrolul era să-mi strice calculele, care era la un pas. 

Am reuşit să marcăm 2 goluri, am reuşit să facem situaţii periculoase, Darius Olaru a spart gheaţa cu un gol senzaţional. Cordea îşi continuă evoluţiile bune. Ce m-a mirat enorm a fost că l-au admsolestat mulţi spectaori pe Creţu, care a făcut multe meciuri bune în ultima perioadă. Octavian Popescu a intrat bine, chiar foarte bine, a avut cifre bune, iar în sfârşit a fost periculos. 

Negativ e că am luat un gol stupid. Era să intrăm în istoria universală a prostiei. În minutele de prelungire să plecăm de la stadion fără cele trei puncte”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-uta 

viewscnt
Articole similare