Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fundaşul din Superligă despre care Gigi Becali spune că putea ajunge cel mai bun din lume: ”Dacă scăpa de patima asta, era mare, mare de tot!”

Fundaşul din Superligă despre care Gigi Becali spune că putea ajunge cel mai bun din lume: ”Dacă scăpa de patima asta, era mare, mare de tot!”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a spus că Gabi Tamaş putea ajunge unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume dacă era serios.

În ziua în care Gabi Tamaş (38 de ani) s-a despărţit oficial de Petrolul Ploieşti, a apărut înregistrarea cu el înjurându-i pe fanii echipei. Iar antrenorul Nae Constantin (48 de ani) a recunoscut că el a fost cel care l-a înregistrat pe fotbalist.

Scandalul momentului din fotbalul românesc s-a declanşat la Petrolul Ploieşti, odată cu plecarea lui Gabi Tamaş de la echipa prahoveană.

Gigi Becali a vorbit despre acest subiect. Patronul FCSB susţine că Gabi Tamaş putea să ajungă unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume, dacă renunţa la distracţie. Patronul spune că fundaşul consuma alcool în cantonament. 

”Dacă scăpa de patima asta, era mare, mare de tot!”

”Lasă, să nu vorbim de Gabi Tamaş. Dacă era un fotbalist serios, putea să fie unul dintre cei mai mari fundaşi centrali din lume, dar el nu poate, el trebuie să se ducă la distracţie, la băutură.

Dacă îi vine lui, el nu ţine cont, ia şi bea acolo în cantonament cu jucătorii, nu ţine cont. Aia e patima lui, deşi e un om extraordinar. Are patimă de băutură. Dacă scăpa de patima asta, era mare, mare de tot”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: superligă-becali-tamaş 

viewscnt
Articole similare