Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine a remarcat Dan Petrescu după victoria dificilă obţinută cu Sepsi: ”Sunt doi fotbalişti fantastici!”

Pe cine a remarcat Dan Petrescu după victoria dificilă obţinută cu Sepsi: ”Sunt doi fotbalişti fantastici!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 14-a din Superligă. CFR a urcat pe locul 3 în clasament, cu 23 de puncte.

La Cluj, scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Denis Ciobotariu, în minutul 27. Egalarea a venit în minutul 33, de la şutul lui Yuri. Golul victoriei clujene a fost marcat de Muhar, cu o lovitură de cap, în minutul 84.

La finalul meciului, Dan Petrescu a recunoscut că echipa lui merita cele 3 puncte. De asemenea, el i-a felicitat pe Muhar şi Boateng, fotbalişti care au fost decisivi în meci. 

”Orice victorie e importantă, această cu atât mai mult cu cât e împotriva lui Sepsi, o echipă bună. Singurul lucru care m-a nemulţumit a fost ultima fază, pe care am gestionat-o prost şi era să luăm gol. Suntem o echipă matură şi trebuie să judecăm altfel asemenea faze. Pe Muhar l-am antrenat în Turcia. Ştiam ce jucător e.

Pe Boateng l-am văzut când am jucat cu Helsinki şi l-am dorit. Sunt doi fotbalişti fantastici. Felicit echipa, mai ales că veneam după două meciuri cu intensitate mare contra celor de la Slavia.

Da, în prima parte am făcut pressing sus, chiar m-am mirat că am avut un ritm aşa cum. Nu sunt foarte mulţumit de rezerve, care nu mi s-au părut la un nivel bun. E clar că o să folosim altă echipă în Cupă. O să trimit jucători care să ne câştige meciul”, a spus Dan Petrescu, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-sepsi 

viewscnt
Articole similare