Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, doar cuvinte de laudă pentru titularul CFR-ului: ”Are ceva ce nu prea vezi la români, o nebunie, o răutate, un spirit care face bine” | EXCLUSIV

Panduru, doar cuvinte de laudă pentru titularul CFR-ului: ”Are ceva ce nu prea vezi la români, o nebunie, o răutate, un spirit care face bine” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Luni seara, etapa a 14-a a Ligii 1 a fost închisă de confruntarea dintre CFR Cluj şi Sepsi, din care campioana a ieşit învingătoare, scor 2-1. În urma partidei, invitat în cadrul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru a avut doar cuvinte de laudă pentru un titular al ardelenilor.

Condusă de Sepsi pe teren propriu după nici jumătate de oră de joc, CFR Cluj a reuşit să revină şi să se impună în Gruia, scor 2-1.

Yuri a egalat la doar câteva minute după deschiderea de scor, înainte ca Muhar să dea lovitura pe final de meci, fiind apoi eliminat pentru al doilea galben.

Fotbalistul brazilian a reuşit un nou gol important pentru CFR, al patrulea din acest sezon, după ce a marcat şi în victoriile cu Slavia şi Rapid şi în remiza cu Ballkani.

În urma jocului, Basarab Panduru şi Constantin Zotta au avut doar cuvinte de laudă pentru jucătorul transferat în iarnă de la Gaz Metan Mediaş.

Doar cuvinte de laudă pentru Yuri, după un nou gol crucial pentru CFR

Din ce îmi aduc aminte, când era la Gaz, îţi ziceam că îl văd la Rapid parcă, pentru că avea spiritul ăla, nu m-am gândit chiar atât de repede că poate să ajungă la CFR.

Şi acum îl văd că mai are de învăţat fotbal, dar are un ceva ce nu prea vezi, cel puţin la români, are o nebunie din asta, o răutate, ajută echipa, e tot timpul preocupat să îşi ajute colegii, să facă totul pentru echipă, un spirit care face bine.

Încă cred că poate să fie şi mai bun, poate să mai crească. [...] Nici nu ştii pe cine să scoţi când revine Burcă. Pe cine scoţi, pe Kolinger sau Yuri?

E de bine, dar trebuie să vezi care dintre Kolinger sau Burcă se înţelege mai bine cu Burcă”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Ce mi-a plăcut la el e că atunci când a venit la CFR Dan Petrescu tot îl băga 10-15 minute pe final, dar a intrat cu elan, cu entuziasm.

L-am văzut că e apreciat de grup, era cu grupul, dar ăsta e motivul pentru care a devenit titular. E mutare bună”, a adăugdat Constantin Zotta.

Afla mai multe despre: yuri 

viewscnt
Articole similare