Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panică în CFR Cluj - Sepsi. Istvan Kovacs a intervenit imediat după ce Roland Niczuly a rămas inert pe teren. Yuri l-a lovit pe portar | VIDEO

Panică în CFR Cluj - Sepsi. Istvan Kovacs a intervenit imediat după ce Roland Niczuly a rămas inert pe teren. Yuri l-a lovit pe portar | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Un moment delicat pentru portarul Roland Niczuly a avut loc în CFR Cluj - Sepsi, duel din Superligă.

Roland Niczuly, inert pe gazon în CFR Cluj - Sepsi 

Toate fazele din CFR Cluj - Sepsi sunt pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, meciul care încheie etapa cu numărul 4 din Superligă. 

În Gruia, fotbaliştii lui Cristiano Bergodi au început mai bine şi au deschis scorul chiar prin fostul fotbalist al lui Dan Petrescu, Denis Ciobotariu, care a marcat cu capul în minutul 27. Totuşi, campioana en-titre a egalat până la intrarea la cabine. 

Yuri a trimis în plasa laterală cinci minute mai târziu, iar scorul a devenit 1-1. 

O fază greu de privit a avut loc în repriza a doua, atunci când a fost nevoie de echipa medicală a oaspeţilor. 

În minutul 68, în urma unui duel aerian, Yuri l-a lovit violent, fără intenţie, pe portarul advers, Roland Niczuly, şi au urmat momente delicate pentru jucătorul de la Sepsi. 

El a rămas inert pe gazon şi a dat alarma pentru cei aflaţi pe teren. 

După ce au văzut că nu se mişcă, mai mulţi coechipieri au intervenit pentru a-l ajuta pe moment şi inclusiv Istvan Kovacs s-a aplecat spre Roland Niczuly. 

Portarul a stat nemişcat secunde bune, dar şi-a revenit după şocul duelului cu fundaşul lui CFR Cluj, care a fost avertizat cu cartonaşul galben. 

Roland Niczuly a putut continua meciul şi a mai primit un gol spre finalul meciului, în minutul 84, după lovitura de cap perfectă a lui Muhar. 

Afla mai multe despre: istvan kovacscfr cluj sepsiroland nicuzlyyuri 

viewscnt
Articole similare