Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă de fapt între Becali şi MM! "Am făcut o greşeală. A luat-o ca pe o ofensă". Gestul banal care "l-a aprins" pe finanţator | EXCLUSIV

Ce se întâmplă de fapt între Becali şi MM! "Am făcut o greşeală. A luat-o ca pe o ofensă". Gestul banal care "l-a aprins" pe finanţator | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre relaţia cu finanţatorul Gigi Becali, care a avut mai multe cuvinte să-i spună în spaţiul public, în ultimele zile.

Mihai Stoica îşi recunoaşte greşeala faţă de Gigi Becali: "El a luat-o ca pe o ofensă"

În cadrul intervenţiei în care a dezvăluit că Nicolae Dică a vrut să demisioneze după FCSB - UTA 2-1, Mihai Stoica a vorbit şi despre declaraţiile lui Gigi Becali la adresa sa. Printre altele, finanţatorul FCSB a spus că nu se va mai consulta cu Mihai Stoica, iar luni Gigi Becali a recunoscut că l-a testat pe Mihai Stoica prin ultimele intervenţii în care i-a analizat munca la FCSB: 

Managerul general al FCSB a dorit să lămurească situaţia. Se pare că Gigi Becali s-a simţit ofensat după ce Mihai Stoica nu i-a răspuns la telefon după FCSB - FC Argeş 3-2, la începutul lunii octombrie, dar cei doi au pus lucrurile la punct în cele din urmă. 

"Am vorbit înainte de a apărea declaraţiile. Nu-l cunoşti pe Gigi Becali, nu cunoşti relaţia noastră. 

A zis ce fraier eşti... El a zis că eu am vrut să te smeresc, dar la ce mod. Cei care merg la biserică ştiu ce înseamnă smerenia, e un termen important, că e virtutea de dobândit cel mai greu. 

Şi eu am recunoscut că nu mai înţelegeam cu ce am greşit eu, că ba nu mă pricep, ba că s-a transferat la sugestia mea. 

A fost o neînţelegere. Lucrurile sunt în regulă. Eu am făcut o greşeală că n-am răspuns când m-a sunat după FC Argeş şi el a luat-o ca pe o ofensă", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Gigi Becali, o nouă intervenţie la adresa lui Mihai Stoica: "Prietenia noastră nu s-a întrerupt, dar trebuie să-i dau o lecţie"

„Eu nu mă cert şi nu mă împac cu angajaţii mei. Cu el era altă situaţie, aveam o prietenie mai aparte. Când am fost la bază la Berceni (n.r. - duminică), cu el am dat mâna prima oară. Numai că trebuie să reglăm nişte lucruri. Eu nu mă mai pot supăra, e greu să mă superi pe mine. 

Dar dacă unii oameni fac nişte lucruri fără să-şi da seama, eşuează sau abuzează, eu iau nişte măsuri cu acele persoane! Iau măsuri ca să devii şi mai bun prieten cu mine şi ca să înţelegi nişte lucruri. 

Am spus că nu se pricepe şi am făcut-o expres să văd dacă se smereşte, dar nu s-a smerit! Eu am spus ceva inspirat din adevăr. Dar el, fraierul, a sărit imediat. Ce am făcut eu? L-am lăudat sau l-am criticat? Trebuia să zică <<Asta e opinia patronului, fac şi eu ce pot>>. E un conducător bun, un psiholog bun, ştie să conducă oamenii. Dar el nu a primit darul ăsta de a face transferuri, nu a primit darul de a avea fler la jucători

El, acum, primeşte un fel de educaţie duhovnicească. Trebuie să înţeleagă unele lucruri şi le va înţelege, iar prietenia va fi şi mai mare cu el. Prietenia noastră nu s-a întrerupt, dar trebuie să-i dau o lecţie”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena. 

Afla mai multe despre: gigi becalimihai stoicafcsbnicolae dicagigi becali mihai stoica 

viewscnt
Articole similare