Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, noi declaraţii despre Mihai Stoica: "Eu am zis special, iar fraierul a sărit imediat. Prietenia noastră nu s-a întrerupt"

Becali, noi declaraţii despre Mihai Stoica: "Eu am zis special, iar fraierul a sărit imediat. Prietenia noastră nu s-a întrerupt"

FCSB

Comentarii

La doar câteva zile după ce l-a criticat în presă pentru lipsa de inspiraţie arătată în perioada de transferuri, Gigi Becali a revenit cu noi declaraţii despre Mihai Stoica.

"Eu nu mă cert şi nu mă împac cu angajaţii mei. Trebuie să mai reglăm nişte lucruri, e greu să mă mai supere cineva. Dacă nişte oameni abuzează, chiar dacă eşti frate cu mine, eu iau nişte măsuri ca să înţelegi ce înseamnă relaţia aia.

Cu el era altă situaţie, aveam o prietenie mai aparte, prima dată când m-am dus la baza sportivă, am dat cu el mâna, dar trebuie să reglăm nişte lucruri, eu nu mă mai pot supăra, însă eu iau măsuri cu tine, ca să fim şi mai buni prieteni.

Am făcut special ca să văd dacă se smereşte, dar nu s-a smerit. Eu i-am spus că e foarte bun manager, pentru că aşa e, dar am zis şi ceva unde nu l-am lăudat, iar el, fraierul, a sărit imediat. Eu l-am lăudat sau l-am criticat? El atunci trebuia să spună că, dacă asta e opinia patronului, face şi el ce poate.

Eu mai mult l-am lăudat atunci. Eu am spus că e cel mai bun conducător, ştie să conducă oameni, singurul lucru pe care l-am spus mai rău a fost că nu a primit darul de a găsi jucători noi, iar asta nu e o jignire. El trebuie acum să înţeleagă ceva. Prietenia noastră va fi mai mare, prietenia niciodată nu s-a întrerupt" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: mihai stoicabecali 

viewscnt
Articole similare