Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În România contează cine strigă mai mult”. Bergodi, tiradă la adresa arbitrajului: ”Nu e galben, e roşu, roşu!”. Zotta îi dă dreptate

”În România contează cine strigă mai mult”. Bergodi, tiradă la adresa arbitrajului: ”Nu e galben, e roşu, roşu!”. Zotta îi dă dreptate

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Cristiano Bergodi a tras concluziile după eşecul suferit de Sepsi în faţa campioanei CFR Cluj. Antrenorul italian a avut un discurs dur la adresa arbitrajului şi a reclamat o fază petrecută în prima repriză, considerând că CFR Cluj trebuia să aibă un jucător eliminat.

Sepsi a pierdut partida cu CFR Cluj, scor 1-2, în etapa a 14-a din Superligă. În urma eşecului, covăsnenii au rămas pe locul 6 în campionat.

La finalul meciului, Cristiano Bergodi a fost virulent la adresa arbitrajului şi l-a acuzat în mod direct pe Istvan Kovacs.

”În România contează cine strigă mai mult”. Bergodi, tiradă la adresa arbitrajului după eşecul cu CFR Cluj: ”Nu e galben, e roşu, roşu!”

Antrenorul italian a reclamat o fază petrecută în minutul 29, între Cephas Malele (CFR Cluj) şi Andres Dumitrescu (Sepsi), în urma căreia jucătorul campioanei, care a faultat dur, a fost sancţionat doar cu un cartonaş galben.

Bergodi a fost furios pentru că arbitrul central, deşi era foarte bine poziţionat, nu a acordat ”roşu” direct şi nu înţelege de ce acesta nici măcar nu s-a dus la VAR să revadă faza.

”Sunt dezamăgit, dar nu pot să reproşez nimic. Băietii au făcut un meci foarte bun. Un episod în prima repriză când am deschis scorul, dar am luat gol când jucătorul nostru era afară. Eram în inferioritate numerică.

Nu înţeleg cum nu se dă roşu acolo, nu înţeleg cum VAR-ul nu cheamă arbitrul acolo. Eu asta nu înţeleg. Daca nu vorbeşti nimic, te ia de fraier. În România contează cine strigă mai mult.

Toată lumea a văzut ce a fost. Eu nu vreau să spun că e viciere de rezultat, dar nu ştiu cum e VAR în România.

Acolo am luat golul de 1-1 când era jucătorul afară. La Craiova la fel, henţ clar la Sidibe, arbitrul care era acolo la VAR nu îl cheamă (n.r. pe central), toata lumea vede că e henţ, face preluare cu două mâini.

Sunt dezamăgit, dar în general, nu că echipa mea a pierdut. Am făcut un joc foarte bun, dar un episod ne-a condamnat. Ce putem să facem?

Antrenorul trebuie să analizeze cum a jucat echipa lui. Am jucat bine, împotriva unei echipe bune, experimentate, a intrat cu cea mai bună echipă, nu ne-au neglijat.

Nu înţeleg cum VAR-ul în România nu cheama arbitrul să se uite, noi ne-am uitat în vestiar. Nu poţi să faci asta când protejezi mingea. A fost cartonaş roşu la cotul lui Malele. Nu e galben, e roşu, roşu... dar asta e.

Mă bucur, e un aspect cu care lucrez. Se vede că în acest an competiţional merg bine fazele fixe. Noi avem ca obiectiv play-off-ul, trebuie să ajungem acolo.

Nu vreau să par arogant, nu sunt arogant, dar echipa noastră trebuie să ajungă acolo. Sperăm să fim noi acolo la sfârşitul campionatului”, a declarat Bergodi, după meci.

Aflat în studioul Orange Sport, Constantin Zotta a comentat faza cu pricina şi i-a dat dreptate lui Cristiano Bergodi.

”Are dreptate Bergodi. La faza asta, Kovacs e foarte aproape”, a afirmat fostul arbitru.

Afla mai multe despre: bergodisepsi 

viewscnt
Articole similare