Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cristiano Bergodi după ce a fost învins de Farul Constanţa: ”Noi suntem o echipă care încearcă să joace!”

Reacţia lui Cristiano Bergodi după ce a fost învins de Farul Constanţa: ”Noi suntem o echipă care încearcă să joace!”
Comentarii

Farul Constanţa câştigat duminică, în deplasare, meciul disputat în compania echipei Sepsi Sf Gheorghe, scor 1-0, în etapa a 13-a din Superligă. Din nou au fost probleme cu VAR-ul, anularea unui gol al gazdelor făcându-se după cinci minute de deliberări.

Scorul a fost deschis de Louis Munteanu, în minutul 33.  În minutul 85 arbitrul Andrei Chivulete a anulat cu ajutorul VAR un gol al lui Tudorie, pentru ofsaid. Verificarea reluărilor în camera VAR a durat puţin peste cinci minute, perioadă în care meciul a fost întrerupt.

La finalul meciului, Cristiano Bergodi a oferit mai multe declaraţii. Sepsi a dominat partida, dar Farul a câştigat. Italianul a fost supărat din cauza acestui aspect. 

”Noi suntem o echipă care încearcă să joace!”

”Am trăit cu emoţii, pentru că e o înfrângere...nu vreau să spun mincinoasă, la cum am jucat în prima repriză şi la începutul meciului, când am avut două-trei situaţii de gol, inclusiv asta cu Safranko şi bara.

În prima repriză, dintr-un şut, am luat gol, dar am jucat bine. A doua repriză, la fel, echipa a jucat şi nu pot să reproşez deloc nimic băieţilor. Erau şi ei dezamăgiţi, normal, mai ales când se întâmplă aşa un meci, împotriva unei echipe care e pe primul loc.

I-am constrâns să stea şi cu 5 fundaşi în a doua repriză, când au băgat pe teren şi fundaşii laterali şi s-au pus pe două linii de 5. Asta e o strategie normală a fiecărui antrenor.

Dar noi am arătat din nou că suntem o echipă foarte bună, jucăm şi asta e important, vor veni momente mai bune. A fost şi meciul cu Hermannstadt, când primul lor şut a fost gol, iar cu Rapid, la fel, primul şut a fost gol.

Pe statisticile Instat, suntem o echipă care e sus acolo, doar Farul e pe locul 1 ca posesie. Dar noi suntem o echipă care încearcă să joace şi se pare că toate echipele, inclusiv cele de pe primul loc, se vor apăra cu noi. Dar asta e, încercăm să câştigăm. În sfârşit, sunt mulţumit de evoluţie, chiar dacă am pierdut”, a spus Cristiano Bergodi la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: sepsi-bergodi-farul constanţa 

viewscnt
Articole similare