Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Miron, revenire spectaculoasă în Superligă. S-a întors în România şi va juca alături de alţi foşti colegi de la FCSB

Andrei Miron, revenire spectaculoasă în Superligă. S-a întors în România şi va juca alături de alţi foşti colegi de la FCSB

FCSB

Comentarii

Andrei Miron s-a despărţit de israelienii de la Hapoel Haifa şi a bătut palma deja cu o echipă din Superligă.

Plecat de la FCSB în vară, liber de contract, Andrei Miron a semnat în luna iulie cu Hapoel Haifa. Fundaşul central în vârstă de 28 de ani s-a impus rapid în Israel şi a prins minute încă din primele partide, însă ultimele săptămâni au fost cu adevărat dificile.

Andrei Miron n-a mai jucat într-un meci de mai bine de o lună, astfel că le-a cerut oficialilor să îl lase să plece în pauza de iarnă. Însă problemele personale l-au determinat pe fundaşul central să rezilieze contractul cu Hapoel Haifa încă din această lună.

Andrei Miron a preferat să rupă înţelegerea cu israelienii pentru a veni în România alături de soţia sa, care este gravidă.

Conform fanatik.ro, costurile pe care le presupune o naştere în Israel s-ar ridica la suma de 30.000 de euro, mult peste cele din România, iar soţia lui Miron prefera oricum să nască în ţară.

Astfel, conform sursei citate, Andrei Miron a bătut palma cu U Cluj. Deşi va semna contractul cu ardelenii încă de săptămâna viitoare, fundaşul central va putea juca într-un meci oficial abia la începutul anului viitor.

  • 5 meciuri a bifat Andrei Miron la Hapoel Haifa
  • 700 de mii de euro valorează Andrei Miron, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

De altfel, din iarnă, Andrei Miron s-ar putea regăsi la U Cluj cu doi foşti colegi de la FCSB. Conform declaraţiilor lui Gigi Becali, Ianis Stoica şi Denis Haruţ vor fi împrumutaţi la echipa pregătită de Eugen Neagoe.

"În iarnă, s-ar putea să-i dăm împrumut pe la U Cluj, parcă ei i-au cerut. Mi-a zis un impresar dacă-i las pe Ianis şi Haruţ. Fotbaliştii care sunt la FCSB... Nu-i jignesc, le dau banii, dar e pe valoare. La revedere, la FCSB mai stai dacă ai valoare" , a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: miron 

viewscnt
Articole similare