Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spunea Hagi despre Mutu înaintea disputei dintre cei doi: ”Nu te-am mai auzit zicând asta despre un antrenor”. Declaraţie surpinzătoare a ”Regelui” | EXCLUSIV

Ce spunea Hagi despre Mutu înaintea disputei dintre cei doi: ”Nu te-am mai auzit zicând asta despre un antrenor”. Declaraţie surpinzătoare a ”Regelui” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În urmă cu o lună, Gică Hagi (57 de ani) acorda un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport, în care vorbea, printre altele, despre unul dintre rivalii săi din Liga 1 şi foştii coechipieri de la naţională, Adi Mutu (43 de ani).

În ultima etapă a turului sezonului regular, primele două clasate din campionat, Farul Constanţa şi Rapid, aveau să se dueleze în Giuleşti.

Partida a fost una dintre cele mai spectacuolase din acest sezon al Ligii 1, dar s-a încheiat la egalitate, ambele formaţii irosind o multitudine de ocazii importante.

În urma confruntării, Adi Mutu şi Gică Hagi au fost surprinşi având o dispută. Cei doi şi-au împărtăşit câteva cuvinte după fluierul final şi au părut să se despartă certaţi.

Cearta dintre cei doi reprezintă un moment trist, în contextul în care respectul reciproc dintre ”Rege” şi ”Briliant” era evident înaintea confruntării.

Într-un interviu acordat lui Silviu Tudor Samuilă în urmă cu o lună, Gică Hagi îl numea pe Adi Mutu un antrenor complet, cu o filozofie foarte similară cu a sa.

Ce spunea Gică Hagi despre Adi Mutu înaintea disputei dintre cei doi

Ca filofozie şi concept, zic că ne asemănăm foarte mult (n.r. el şi Mutu). România are antrenori, are un bagaj... sunt mulţi, e o concurenţă între noi.

(n.r. e o competitivitate între tine şi ceilalţi foşti mari jucători deveniţi antrenori?) Cine nu zice, înseamnă că nu recunoaşte. Clar, cum să nu fie? Normal că îşi dă adrenalină, te mobilizezi.

E normal, dacă joc cu Real Madrid, mă mobilizez mult mai bine decât cu o nu ştiu ce altă echipă din Malta sau ceva, e logic. E 'challenge-ul' care vine, vrei să te mobilizezi.

Toţi jucătorii şi antrenorii mari vor să câştige, toţi vrem, dar unul va pierde. (n.r. ce îţi place la antrenorul Mutu?) E complet, e bun, îmi place mult.

(n.r. nu te-am mai auzit spunând despre un antrenor că e complet) Da, da, e bun, mai are de... el ştie ce mai are, dar arată bine, e pe drumul bun.

Arată bine. Sper să arăt mai bine ca el când jucăm”, a declarat Gică Hagi, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare