Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi, reproşuri la adresa lui Mutu după remiza din Giuleşti. Ce s-a întâmplat la finalul partidei: ”A plecat supărat” | EXCLUSIV

VIDEO | Hagi, reproşuri la adresa lui Mutu după remiza din Giuleşti. Ce s-a întâmplat la finalul partidei: ”A plecat supărat” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 1-1, partida din etapa a 15-a a Superligii, jucată împotriva formaţiei Farul Constanţa.

VIDEO EXCLUSIV | Hagi, reproşuri la adresa lui Mutu după remiza din Giuleşti! Ce s-a întâmplat la finalul partidei: ”A plecat supărat”

În primul meci al etapei a 15-a din Superligă, Alibec a deschis scorul în Giuleşti, în minutul 20, după o pasă excelentă primită de la Grameni. Gazdele au egalat în minutul 53, când Săpunaru a înscris cu o lovitură de cap din lovitura liberă executată de Ioniţă.

În minutul 87 Emmers a marcat, dar Istvan Kovacs a anulat golul pentru un henţ la Albu.

La finalul partidei, antrenorii celor două echipe nu s-au despărţit într-un mod amiabil. Hagi îi reproşează ceva lui Mutu, iar antrenorul Rapidului pare mirat de reacţia ”Regelui”.

”(n.r. te miră episodul? Da şi nu. Nu mă miră pentru că au existat un schimb de replici înainte de meci. Că a zis Mutu că 'Regele' nu are presiune, aici pare că Hagi îi transmite ai grijă ce vorbeşti. Pleacă supărat. Nu văd ce ai avea cu 'Regele', pe 'Rege' trebuie să îl respecţi. A zis că 'Regele' nu are presiune, dar Hagi a explicat că are pentru că el aduce bani etc. Eu mă pun în situaţia lui Mutu şi mă gândesc ce să ai cu 'Regele'? În afară să îl respecţi toată viaţa”, a declarat Basarab Panduru după meci. 

”Îl ştim pe Hagi, cu reacţii uşor exagerate. probabil că a fost ceva, ceva problemă, până la urmă sunt manifestări de înţeles. Nu ştim ce a fost acolo”, a adăugat Costache.

VIDEO cu momentul:

Echipele care au evoluat:

  • RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais - Kait, Al. Albu, Emmers - Sefer, Luckassen (Vojtus 78), Al. Ioniţă II. ANTRENOR: Adrian Mutu
  • FARUL: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, Băluţă (Torje 65), Grameni (Casap 66) - Alibec, L. Munteanu (Corinus 79), Pitu (Doukoure 46). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Afla mai multe despre: farulrapidbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare