Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Constantin Budescu le mai dă o veste bună fanilor Petrolului după ce a marcat. Ce mesaj a avut pentru Gabi Tamaş

VIDEO | Constantin Budescu le mai dă o veste bună fanilor Petrolului după ce a marcat. Ce mesaj a avut pentru Gabi Tamaş

Petrolul

Comentarii

Constantin Budescu (33 de ani) a marcat primul gol de la revenirea la Petrolul Ploieşti şi a oferit primele explicaţii după victoria cu FC Argeş, din Superligă.

  • Petrolul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Argeş, în etapa a 15-a din Superligă. Golurile au fost marcate de Grozav 13' şi Budescu 84' (penalty).

Constantin Budescu susţine că se simte din ce în ce mai bine şi că revine la o formă fizică bună, care să-i permită lui Nae Constantin să-l utilizeze des. După ce a înscris din penalty, mijlocaşul a analizat atât victoria, cât şi poziţia Petrolului în clasament. 

"Am făcut câteva săptămâni bune de antrenament şi chiar şi azi m-am simţit mai bine. Un meci foarte bun făcut de noi, am dominat jocul, am avut ocaziile mai mari. A venit eliminarea lor şi am condus jocul, am luat cele trei puncte. Nu pot spune că ne apăsa, ne lipsea doar victoria. Important e că am ţinut-o aşa tot meciul şi să luăm cele trei puncte. Înainte de meci eram la câteva puncte de retrogradare şi acum suntem pe loc de play-off, e diferenţă mică. 

Aştept golul de când am plecat de la Petrolul, că mi-am dorit să revin aici şi să evoluez în prima ligă, jucasem în Liga 2 şase ani aici. 

Nu pot spune că mă simt stingher fără Tamaş. M-am simţit bine alături de Tamaş şi la Voluntari, şi aici, e un jucător foarte bun. Are 39 de ani şi mai poate şi va merge la o echipă şi va juca bine şi acolo", a declarat Constantin Budescu. 

În urma victoriei, Petrolul Ploieşti a urcat pe loc de play-off, pe şase, cu 20 de puncte, în timp ce FC Argeş a rămas pe 11, cu 17 puncte. 

VIDEO | Petrolul - FC Argeş, scor 2-0, în Superligă

Afla mai multe despre: constantin budescupetrolul fc arges 

viewscnt
Articole similare