Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare pe bancă! Marius Croitoru e dorit de echipa cu pretenţii de play-off din Superligă. Ar fi al treilea club din cariera de antrenor | EXCLUSIV

Schimbare pe bancă! Marius Croitoru e dorit de echipa cu pretenţii de play-off din Superligă. Ar fi al treilea club din cariera de antrenor | EXCLUSIV

FC Argeș

Comentarii

Ultima schimbare de antrenor din Superligă l-a adus pe Marius Croitoru în postura de favorit pe banca tehnică la echipa cu pretenţii de play-off, unde s-ar afla sub o presiune asemănătoare cu cea trăită la U Craiova 1948.

Marius Croitoru, dorit în locul lui Andrei Prepeliţă la FC Argeş

S-a produs ruptura la FC Argeş între antrenorul principal Andrei Prepeliţă şi conducătorii din Consiliul Director. După înfrângerea cu Petrolul Ploieşti, scor 2-0 în Superligă, FC Argeş a anunţat că Andrei Prepeliţă nu mai e antrenorul principal al echipei. 

Lotul va fi condus, în zilele următoare, de interimarul Constantin Schumacher, dar noul staff poate veni în curând. 

Sursele Orange Sport susţin că Marius Croitoru este favoritul şefilor de la FC Argeş, acolo unde primarul Cristian Gentea l-a supus unei presiuni constante pe Andrei Prepeliţă. Ex-tehnicianul piteştenilor a primit replici acide din partea edilului inclusiv când echipa evolua în play-off. 

Pe lângă acuzaţiile de indisciplină, "ignorarea publicului, a suporterilor şi a conducerii" care i-au fost aduse lui Andrei Prepeliţă, rezultatele din actuala stagiune au jucat un rol crucial. 

FC Argeş ocupă locul 11 în Superligă, cu 17 puncte, iar Marius Croitoru, varianta la care s-au gândit piteştenii, va avea misiunea de a duce echipa din nou în play-off. 

Dacă cele două părţi vor ajunge la un acord, antrenorul va avea la dispoziţie returul campionatului regular pentru clasarea în primele şase echipe. 

Pentru Marius Croitoru ar fi a treia echipă pe care o antrenează în carieră, după ce le-a condus pe FC Botoşani (2019-2022) şi U Craiova 1948 (iunie-octombrie 2022). 

Marius Croitoru, un antrenor apreciat în Superligă şi de alte echipe

Totuşi, FC Argeş poate avea concurenţă serioasă pentru Marius Croitoru, care a plecat pe uşa din dos de la U Craiova 1948, cu criticile lui Adrian Mititelu expuse în spaţiul public.

Marius Croitoru a rămas un antrenor tentant pentru FC Botoşani. Valeriu Iftime a transmis că Mihai Teja e sub presiunea rezultatelor şi că fostul principal al echipei rămâne o opţiune, inclusiv datorită relaţiei apropiate pe care cei doi au au. De altfel, nici FC Botoşani nu se descurcă prea bine în Superligă, unde e doar pe locul nouă, cu 18 puncte. 

De asemenea, Marius Croitoru este un antrenor admirat şi de FCSB. Gigi Becali şi Mihai Stoica au recunoscut că au fost încântaţi de fotbalul prestat de FC Botoşani cât timp antrenorul a lucrat la clubul din Moldova. 

 

Afla mai multe despre: fc argesantrenor fc argesmarius croitoruandrei prepelitamarius croitoru fc arges 

viewscnt
Articole similare