Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Marius Croitoru, noul antrenor al echipei FC Argeş

OFICIAL | Marius Croitoru, noul antrenor al echipei FC Argeş

FC Argeș

Comentarii

Marius Croitoru este noul antrenor al echipei FC Argeş.

OFICIAL | Marius Croitoru, noul antrenor al echipei FC Argeş

Marius Croitoru (42 de ani) a devenit miercuri noul antrenor al lui FC Argeş.

Pentru Marius Croitoru ar fi a treia echipă pe care o antrenează în carieră, după ce le-a condus pe FC Botoşani (2019-2022) şi U Craiova 1948 (iunie-octombrie 2022). 

"Clubul FC Argeş şi Marius Croitoru au ajuns la un acord pentru postul de antrenor al grupării din Trivale.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani va fi prezentat oficial joi, 27 octombrie 2022, la ora 11.00, în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc în sala de şedinţe a Primăriei Piteşti", a fost anunţul făcut de piteşteni pe site-ul oficial. 

Astăzi, de la ora 19:45, va apărea un episod special cu Marius Croitoru la SportCast cu Sile pe Youtube Orange Sport!

FC Argeş ocupă locul 11 în Superligă, cu 17 puncte.

  • 14 meciuri, 5 victorii, 3 remize şi 6 înfrângeri au fost cifrele lui Marius Croitoru pe banca celor de la U Craiova 1948.

Prepeliţă, dat afară cu scandal de la FC Argeş 

”Consiliul Director al Clubului FC Argeş s-a întrunit în această seară, în şedinţă de urgenţă, pentru a face o analiză a rezultatelor echipei după cele 15 partide (turul) disputate în Superligă, dar şi a rezultatului din meciul cu Minaur Baia Mare, din Cupa României.

În afara evoluţiilor nesatisfăcătoare, în general, înregistrate de alb-violeţi în aceste partide, membrii C.D. au analizat şi actele de indisciplină înregistrate în ultima perioadă şi acoperite de către antrenorii echipei, precum şi deficienţele de organizare careu au condus la o stare de tensiune în cadrul lotului şi clubului şi care pun în pericol îndeplinirea obiectivelor stabilitate. 

Printr-o decizie unanimă, C.D. a decis ca de mâine, marţi, 25 octombrie, antrenorul Constantin Schumacher să fie singura persoană care va organiza şi va răspunde de programul de pregătire al echipei şi care va răspunde de rezultate în perioada următoare.

Ignorarea publicului, a suporterilor şi a conducerii clubului nu pot fi tolerate, iar manifestările de nemulţumire ale suporterilor echipei noastre şi numărul tot mai redus de spectatori reprezintă adevăratul semnal de alarmă că echipa merge în direcţia greşită şi că e nevoie de o schimbare.

Concluzia e simplă: această schimbare trebuie făcută imediat. După cum ştiţi, întreaga responsabilitate a strategiei de transferuri aparţine managerului Ion Vlădoiu şi antrenorului Andrei Prepeliţă”, a fost comunicatul Consiliului Director FC Argeş.

Afla mai multe despre: marius croitorufc arges 

viewscnt
Articole similare