Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică plănuieşte schimbări în primul 11 înaintea duelului cu Anderlecht. Ce jucători sunt vizaţi: ”Nu credeţi că ar trebui?”

Nicolae Dică plănuieşte schimbări în primul 11 înaintea duelului cu Anderlecht. Ce jucători sunt vizaţi: ”Nu credeţi că ar trebui?”

FCSB

Comentarii

Înaintea confruntării cu Anderlecht din a cincea etapă a grupelor Conference League, Nicolae Dică (42 de ani) a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă. Antrenorul FCSB-ului a dezvăluit că plănuieşte schimbări în primul 11 pentru meciul din Belgia şi a dezvăluit ce jucători sunt vizaţi.

FCSB îşi joacă, joi, ultima şansă în grupele Conference League, când va da, în deplasare, peste Anderlecht, în penultima etapă din această rundă a competiţiei.

Deşi vicecampioana României are şanse minime să mai iasă din grupe, toată echipa va face deplasarea în Belgia, în contextul în care FCSB va călători de acolo direct la Cluj, pentru meciul cu Universitatea.

În conferinţa de presă dinaintea confruntării cu Anderlecht, Nicolae Dică a dezvăluit că plănuieşte să schimbe mai mulţi jucători din primul 11 folosit cu Sepsi.

Antrenorul FCSB-ului a afirmat că jucătorii vizaţi sunt ttiularii care resimt oboseală după duelul de la Sfântu Gheorghe.

Nicolae Dică plănuieşte schimbări în primul 11 înaintea duelului cu Anderlecht

Pe ce echipă ne bazăm? Dacă noi am jucat luni seară la Sfântu Gheorghe şi ne-am întors noaptea, la 4, la bază, marţi am făcut doar refacere, iar azi am plecat pe drum atâtea ore, credeţi că nu ar trebui să schimb nişte jucători din echipă?

Am văzut şi în campionatul României, s-au jucat intermediare şi majoritatea echipelor au schimbat jucătorii.  Este normal să schimbăm. Asta nu înseamnă că nu ne interesează acestă competiţie.

Trebuie să ne gândim cum vom folosi aceşti jucători, ce feedback am de la ei. Noi ne antrenăm azi practic, iar jucătorii care au jucat luni seară fac un antrenament de reactivare.

Aţi văzut şi voi diferenţa care a fost când am jucat cu foarte mulţi jucători tineri şi care au evoluat mai puţin. Sunt tineri, fără meciuri internaţionale, dar vor prinde şi ei experienţă şi vor ajunge la un nivel bun.

Important e că am ajuns aici, dar important e şi cum vom termina ultimele două partide. Dacă vom folosi jucători care au jucat mai puţin în campionat nu înseamnă că nu ne interesează această competiţie.

Încercăm pe mai multe fronturi, trebuie să dăm şanse şi alte jucători să evolueze", a spus Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare