Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a spus MM Stoica lui Cristiano Bergodi pe teren la Sepsi - FCSB 0-1: "I-am zis după meci. Nu ţin minte un meci în 30 de ani în care să se întâmple" | EXCLUSIV

Ce i-a spus MM Stoica lui Cristiano Bergodi pe teren la Sepsi - FCSB 0-1: "I-am zis după meci. Nu ţin minte un meci în 30 de ani în care să se întâmple" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Mihai Stoica, a vorbit despre victoria echipei antrenate de Nicolae Dică împotriva lui Sepsi şi a recunoscut ce i-a spus antrenorului advers, Cristiano Bergodi.

Mihai Stoica, după Sepsi - FCSB 0-1, în Superligă

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, Sepsi OSK, în etapa a 15-a din Superligă. Unicul gol al meciului a fost marcat de Compagno, în minutul 50, din penalty, după ce Alexandru Tudorie a ratat o lovitură de pedeapsă pentru gazde în prima repriză. 

După fluierul de final, Mihai Stoica i-a recunoscut lui Cristiano Bergodi că FCSB a avut şi o doză de noroc, dar managerul general al echipei bucureştene a oferit statistica prin care oaspeţii au meritat cele trei puncte la Sfântu Gheorghe. 

"Oamenii de data asta şi-au dorit foarte mult, poate au fost şi declaraţiile lui Gigi, pe care nu le poţi lua în serios. Au avut aşa o ambiţie şi un public fin cunoscător, care a pus o presiune mare de arbitri. Brigada a fost ok, nimic de reproşat. 

Am avut şansă mare. I-am zis lui Bergodi după meci <<Scuze, că am fost norocoşi. Puţin mai mult decât norocoşi am fost>>. Nu ţin minte un meci la Steaua în 30 de ani în care adversarii să rateze din penalty şi după să marcăm noi din penalty. Raportul şuturilor pe spaţiul porţii a fost 7-3 pentru noi. E ok la Sfântu Gheorghe împotriva echipei lui Bergodi. 

Schimbăm numele stadionului în Ştefan Târnovanu, că tot acolo a apărat la debut. Suntem bine, avem patru victorii din patru, din acel clasament de 19 etape. Suntem la egalitate cu Toni Petrea (n.r. - care antenează Chindia Târgovişte)", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.  

După meciul de la Sfântu Gheorghe, experţii Orange Sport, Constantin Zotta, Basarab Panduru şi Florin Răducioiu, au fost de acord în privinţa deciziilor de arbitraj după Sepsi - FCSB 0-1. Ei consideră că lovitura de pedeapsă a fost incorect acordată pentru FCSB, în timp ce Sepsi mai putea primi un penalty.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbsepsi fcsb 

viewscnt
Articole similare