Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Faza din care FCSB a câştigat: "Nu sunt elemente pentru penalty / E ridicol, o invenţie". Expertul a găsit o altă fază la care Sepsi putea primi lovitură de pedeapsă | VIDEO

Faza din care FCSB a câştigat: "Nu sunt elemente pentru penalty / E ridicol, o invenţie". Expertul a găsit o altă fază la care Sepsi putea primi lovitură de pedeapsă | VIDEO

FCSB

Comentarii

Experţii Orange Sport, Constantin Zotta, Basarab Panduru şi Florin Răducioiu, au fost de acord în privinţa deciziilor de arbitraj după Sepsi - FCSB 0-1. Ei consideră că lovitura de pedeapsă a fost incorect acordată pentru FCSB, în timp ce Sepsi mai putea primi un penalty.

Fazele de arbitraj din Sepsi - FCSB, analizate

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, Sepsi OSK, în etapa a 15-a din Superligă. Unicul gol al meciului a fost marcat de Compagno, în minutul 50, din penalty. Totuşi, gazdele ar fi putut deschide scorul în minutul 27, atunci când Tudorie a ratat un penalty obţinut tot de el. Atacantul a fost faultat de Dawa, iar decizia centralului Marcel Bârsan a fost corectă, au susţinut experţii Orange Sport, care s-au mirat, în schimb, că arbitrul a avut nevoie de VAR pentru a dicta 11 metri. 

Totuşi, Zotta, fostul arbitru internaţional, Panduru şi Răducioiu au considerat că penalty-ul obţinut de FCSB a fost incorect acordat. Imediat după a doua repriză, Andrea Compagno a căzut, după un duel cu Denis Ciobotariu. 

Zotta: "Mi se pare un penalty acordat cu mare uşurinţă. Bârsan e foarte aproape, controlează faza, nu văd elementul care duce la căderea lui Compagnpo. E o ţinere, dar e şi o ţinere reciprocă. E o mână a lui Ciobotariu, dar nu mi se pare că sunt elemente pentru acordarea penalty-ului. Noi nu prea credem că această cădere a fost cauzată de contact. Faptul că ai o mână nu înseamnă că-l ţine, îl împinge". 

Răducioiu: "(n.r. - penalty) Inexistent. E ridicol acest penalty, e o invenţie. E comic, inadmisibil să dai penalty aici". 

Panduru: "Lucrurile sunt puţin ciudate. Mi se pare că pe ăla clar (n.r. - cel al lui Sepsi ratat de Tudorie) nu-l vezi şi pe ăsta care nu e îl vezi. Aşa o fi, cine ştie?"

VIDEO Duelul dintre Ciobotariu şi Compagno

După penalty-ul obţinut şi transformat de Compagno în a doua repriză, experţii Orange Sport au văzut şi o fază asemănătoare. În minutul 39, acelaşi Dawa l-a tras pe tricou pe Tudorie când atacantul lui Sepsi se pregătea să şuteze, contact în urma căruia atacantul a picat în careul lui Târnovanu. 

"E mai fault aici", a spus Panduru, care a fost completat de Zotta: "E mai fault aici. Sunt faze asemănătoare, ba da", a adăugat expertul pe arbitraj. 

VIDEO Dawa VS Tudorie, în Sepsi - FCSB

VIDEO | Rezumat Sepsi - FCSB 0-1, în Superligă

Afla mai multe despre: fcsb sepsibasarab panduruconstantin zottaflorin raducioiupenalty sepsi fcsb 

viewscnt
Articole similare