Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali aşteaptă 500.000 de euro în câteva zile la FCSB. A anunţat schimbarea surprinzătoare

Gigi Becali aşteaptă 500.000 de euro în câteva zile la FCSB. A anunţat schimbarea surprinzătoare

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a schimbat, din nou strategia din mers la echipa antrenată de Nicolae Dică. După ce a dat dovadă de neglijenţă, acum aşteaptă 500.000 de euro, în câteva zile.

Gigi Becali a pus un nou obiectiv la FCSB: "Să luăm 500.000 de euro"

S-au schimbat din nou datele problemei la FCSB. După ce a strâns patru victorii consecutive în Superligă, ultima 1-0 cu Sepsi, Gigi Becali a schimbat strategia. 

După ce i-a transmis lui Nicolae Dică să pună în plan secund meciurile cu Silkeborg, care s-au terminat cu un golaveraj de 10-0 în favoarea danezilor, finanţatorul a transmis că vrea victoria în Belgia, în Anderlecht - FCSB, joi, de la 19:45, într-un meci din grupa de Conference League. 

Cu Anderlecht care suferă în campionat şi care tocmai şi-a demis antrenorul, FCSB speră într-o surpriză în deplasare, iar cu o victorie şi-ar asigura 500.000 de euro din premiul acordat de UEFA, după suma de 160.000 de euro asigurată pentru remiza din tur cu Anderlecht. 

”Trebuie să câştigăm, să luăm banii, 500.000 de euro. Vom merge cu toţi jucătorii cu care putem să jucăm. De ce să nu jucăm cu Tamm, care a fost suspendat cu Sepsi? Dacă Florinel Coman era bombă cu Sepsi, jucam cu el, dar aşa poate jucăm cu Octavian Popescu.

Trebuie să gestionăm foarte bine meciurile următoare din campionat. Anul ăsta vreau neapărat să fim pe locul 3. După ce se termină restanţele, vreau pe fim pe locul 3. Să ajungem în locul Rapidului. Să luăm locul 2 e greu, locul CFR-ului, dar nu e imposibil”, a declarat Gigi Becali, conform Primasport.ro

Până în acest moment, FCSB şi-a asigurat aproximativ şapte milioane de euro din parcursul european. 

Mihai Stoica a anunţat planul FCSB-ului pentru deplasarea cu Anderlecht

Decizia lui Gigi Becali de a miza din nou pe Conference League vine după ce Nicolae Dică a vrut să demisioneze în urmă cu aproximativ o săptămână. 

FCSB va luat în serios meciurile rămase din grupa europeană, iar Mihai Stoica a anunţat cum va arăta deplasarea echipei bucureştene în Belgia. 

"Singura chestie pe care o ştim cu certitudine este că vom pleca miercuri dimineaţă la Bruxelles, toată lumea. Acolo am închiriat, stăm la hotelul la care stă naţionala Belgiei când se reuneşte, în Tubize. Avem teren la dispoziţie şi se vor antrena jucătorii. În loc să rămână cu o parte a staff-ului, cum au rămas când am plecat în Danemarca şi chiar la Arad, să se antreneze în bază, vor merge şi se vor antrena la Bruxelles. 

Explicaţia este că ar fi fost puţin cam complicat. Noi de acolo plecăm direct la Cluj. E greu să vii de la Bruxelles vineri aici ca după aia să pleci la Cluj, duminică. Noi am crezut că vom juca duminică la Cluj, nu ne gândeam că vom juca luni. O să facem un semicantonament. 6 zile cantonament. Două meciuri - Bruxelles şi Cluj. După aia, noi jucăm trei meciuri în şase zile. Şi ce meciuri? În deplasare cu Universitatea Cluj, acasă cu West Ham, acasă cu Rapid", a spus Mihai Stoica pentru Orange Sport.

 

 

Afla mai multe despre: bani fcsb conference leaguegigi becalimihai stoicanicolae dicaanderlecht fcsb 

viewscnt
Articole similare