Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să antreneze portarii”. Primarul Cristian Gentea, niciun pas înapoi în scandalul de la FC Argeş cu Andrei Prepeliţă: ”A făcut vreun referat?”

”Să antreneze portarii”. Primarul Cristian Gentea, niciun pas înapoi în scandalul de la FC Argeş cu Andrei Prepeliţă: ”A făcut vreun referat?”

FC Argeș

Comentarii

Situaţia de la FC Argeş este în aer. Clubul a emis un comunicat în care anunţă demiterea antrenorului Andrei Prepeliţă. Acesta a aflat abia după eşecul cu Petrolul despre intenţiile conducerii formaţiei piteştene, iar primarul Cristian Gentea răspunde acuzaţiilor lansate de tehnician.

FC Argeş a anunţat, după înfrângerea cu Petrolul Ploieşti în Superligă (0-2), că Andrei Prepeliţă nu mai e antrenorul principal al echipei.

În perioada următoare, lotul va fi condus de tehnicianul Constantin Schumacher, posesor al licenţei PRO şi ”principalul” din acte al piteştenilor în mandatul lui Prepeliţă.

”Să antreneze portarii”. Cristian Gentea, niciun pas înapoi în scandalul de la FC Argeş cu Andrei Prepeliţă: ”A făcut vreun referat?”

Acesta din urmă a aflat abia la interviul de după meci că va fi demis şi l-a acuzat pe primarul Cristian Gentea pentru situaţia creată.

Nu a durat mult, iar edilul oraşului Piteşti a reacţionat la acuzele fostului internaţional. 

Gentea a subliniat că decizia de a-l demite pe Prepeliţă rămâne neschimbată, dar i-a transmis că poate să se ocupe de pregătirea portarilor, dacă tot vrea să continue la FC Argeş.

”Nu îmi place să intervin, dar observ că domnului Prepeliţă îi scapă nişte elemente. Văd că nu vă comunică absolut nimic despre actele de indisciplină grave întâmplate în ultimele trei săptămâni la echipă sub mandatul dânsului.

A făcut vreun referat? A luat vreo decizie? Ok, a salvat echipa şi a dus-o apoi în play-off, dar se doreşte trecerea la un alt nivel. Asta şi-a dorit Consiliul director, nimeni nu i-a copt nimic domnului Prepeliţă.

Însă dânsul vă spune că nu mai comunică cu nimeni din club de mai bine de două luni şi jumătate. Probabil vorbeşte cu Jean Vlădoiu, dar nu este doar dânsul în acest club.

Am înţeles că i s-a dat mână liberă la echipă şi au adus ce jucători au decis ei, jucători pentru care s-au făcut mari sacrificii. Şi ce vedem? Unii dintre ei nici măcar nu mai prind lotul.

Domnul Prepeliţă are contract de antrenor cu portarii, foarte bine. Dacă vrea să îşi ducă contractul la sfârşit, să stea să antreneze portarii. Însă nu înţelege totuşi că cei din Consiliul director doresc să trecem la un alt nivel?", a declarat Cristian Gentea, conform ProSport

Afla mai multe despre: prepelitagenteafc arges 

viewscnt
Articole similare