Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu am mai suportat”. Dioszegi, motivul pentru care s-a enervat şi a dat cu telefonul de pământ la duelul cu FCSB: ”E deja al treilea meci”

”Nu am mai suportat”. Dioszegi, motivul pentru care s-a enervat şi a dat cu telefonul de pământ la duelul cu FCSB: ”E deja al treilea meci”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Laszlo Dioszegi a reacţionat nervos după ce Alexandru Tudorie a ratat un penalty la duelul dintre Sepsi şi FCSB. La o zi distanţă, patronul formaţiei covăsnene a explicat motivul pentru care a recurs la gestul furios în partida cu pricina.

Sepsi a pierdut duelul cu FCSB, scor 0-1, în etapa a 15-a din Superligă.

Vicecampioana s-a impus datorită golului marcat de golgheterul Compagno, din penalty, în debutul reprizei a doua.

Totuşi, şi formaţia gazdă a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, în prima parte, dar nu a reuşit să beneficieze de acest avantaj.

Tudorie a ratat execuţia de la punctul cu var, făcându-l mare pe Târnovanu, portarul advers.

”Nu am mai suportat”. Dioszegi, motivul pentru care s-a enervat şi a dat cu telefonul de pământ la meciul cu FCSB: ”E deja al treilea meci”

Ratarea atacantului de 26 de ani l-a făcut extrem de nervos pe Laszlo Dioszegi, care a fost surprins de camerele TV aruncându-şi cu furie telefonul pe jos.

Chestionat cu privire la acest aspect, patronul celor de la Sepsi a oferit detalii în legătură cu reacţia sa.

Dioszegi a explicat că nu a mai suportat că echipa sa a avut un număr mare de ocazii de gol în ultimele meciuri, dar nu a reuşit să marcheze.

”Eu nu sunt genul care să facă asemenea chestii, dar am fost foarte supărat, deja e al treilea meci când ratăm ocazii imense. Compagno a arătat cum trebuie să marchezi un 11 metri. 

Am fost foarte supărat, chiar am aruncat telefonul, am intrat înăuntru, că nu am mai suportat. E bine că a rezistat telefonul şi m-am liniştit şi eu”, a declarat Dioszegi, conform Prima Sport.

Sepsi a ajuns la trei eşecuri la rând în campionat. Pe lângă înfrângerea cu FCSB (0-1), formaţia din Sfântu Gheorghe a mai pierdut şi cu campioana CFR Cluj (1-2) şi cu liderul Farul Constanţa (0-1).

La finalul turului, Sepsi este în afara locurilor de play-off, clasându-se doar pe poziţia a opta, cu 19 puncte, în 15 etape.

De asemenea, Laszlo Dioszegi a vorbit şi despre o posibilă mutare a lui Gabi Tamaş la Sepsi. După despărţirea de Petrolul, fundaşul central a fost prezent la meciul covăsnenilor cu FCSB.

Afla mai multe despre: dioszegisepsi 

viewscnt
Articole similare