Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | 4 pentru titlu! MM a scos-o pe FCSB din cursă: "Favorită e una singură"

EXCLUSIV | 4 pentru titlu! MM a scos-o pe FCSB din cursă: "Favorită e una singură"

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (57 de ani) a numit echipele care se luptă pentru titlul din Superligă, dar n-a numit-o şi pe FCSB printre ele. Având în vedere faptul că FCSB nu e sigură de play-off în acest moment, MM a scos echipa "roş-albastră" din cursa pentru "coroană".

Mihai Stoica o vede în continuare, chiar dacă Farul şi Rapid sunt în frunte, favorită certă pe CFR Cluj la câştigarea campionatului.

EXCLUSIV | 4 pentru titlu! MM a scos-o pe FCSB din cursă: "Favorită e una singură"

FCSB a avut parte de un start slab de sezon în Superligă şi a ajuns să fie nevoită să sacrifice meciurile din grupele Conference League pentru a putea ajunge să fie aproape de play-off. Ca atare, Mihai Stoica a scos-o, cel puţin pentru moment, pe FCSB din cursa pentru titlu.

Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica a numit patru echipe care se luptă pentru "coroana" din Superligă, dar vede o favorită certă, CFR Cluj: "Pentru mine, CFR Cluj e favorită la titlu. Urăsc conferinţele în care ni se spune că sunt favorite la titlu 6, 7, 8 echipe. Ce e asta, mă? Bineînţeles că minţi. CFR e favorită la titlu, se mai luptă Farul, Rapid şi CS Universitatea Craiova", a spus Mihai Stoica.

În ceea ce o priveşte pe FCSB, MM n-a abandonat lupta: "Evident, şi pe noi ne interesează campionatul, de-asta şi sacrificăm celelalte competiţii", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Farul e lider în clasamentul din Superligă, cu 34 de puncte, urmat de Rapid (29), CFR Cluj (25) şi U Craiova (21). FCSB e de abia pe locul şapte în clasament, cu 17 puncte, la două în spatele lui Sepsi, ultima echipă aflată în zona de play-off în acest moment al sezonului.

Afla mai multe despre: mihai stoicatitlulfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare