Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, şocat de obiectul cu care intră pe teren mai mulţi fotbalişti în Superligă: "Atât e, nu exagerez. Nu ai cum". Semnul făcut cu mâna indică pericolul din teren | EXCLUSIV

Panduru, şocat de obiectul cu care intră pe teren mai mulţi fotbalişti în Superligă: "Atât e, nu exagerez. Nu ai cum". Semnul făcut cu mâna indică pericolul din teren | EXCLUSIV galerie foto

Superliga

Comentarii

Greşelile de arbitraj din Superligă s-au înmulţit în ultima perioadă, deşi din acest sezon campionatul naţional se bucură de VAR. Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a atras atenţia unui aspect, după ce a văzut rana de pe tibia lui Lorand Fulop cauzată de intrarea cu talpa a lui Yeboah.

Basarab Panduru, despre pericolul la care se expun fotbaliştii din Superligă: "Nu ai cum să intri pe teren aşa"

De la etapă la etapă în Superligă, greşelile de arbitraj fac subiectul analizelor şi sunt comentate cu furie de membrii echipelor. În cadrul emisiunii Minutul 91 de pe Orange Sport 1, Basarab Panduru, Constantin Zotta şi Florin Răducioiu au comentat şi intrarea lui Yeboah asupra lui Lorand Fulop, din U Cluj - CFR Cluj 1-2, în Superligă. 

Basarab Panduru a avut o reacţie genială când a văzut faza în care Radu Petrescu nu i-a dat roşu lui Yeboah, dar expertul Orange Sport a mers mai departe cu analiza sa. 

După ce a văzut imaginile cu piciorul rănit pe tibie al lui Lorand Fulop, Basarab Panduru a atras atenţie şi asupra faptului că anumiţi jucători din Superligă nu au grijă de propriul corp. 

Fostul om din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova s-a declarat şocat de faptul că a văzut jucători cu apărători subdimensionate, care nu le oferă protecţia necesară unui duel de tipul celui petrecut în U Cluj - CFR Cluj, unde Radu Petrescu ar fi trebui să ofere cartonaşul roşu. 

De altfel, Basarab Panduru a atras atenţia încă o dată asupra apărătorilor nepotrivite folosite de anumiţi fotbalişti. 

"Vreau să-i văd şi apărătorile (n.r. - lui Lorand Fulop), că am văzut nişte apărători, iar jucătorii ăia după părerea mea nu au cum să intre pe teren niciodată pe teren cu apărătorile alea. Atât (n.r. - face semn cu mâna arătând că sunt mici). Nu exagerez cu nimic! 

Nu mai zic că unele probabil nu sunt din nimic, sunt cărţi de joc. Exact! Nu ai cum! Atât am văzut (n.r. - face din nou semnul). Nu ai cum. Nu că am văzut la Craiova sau... Am văzut apărători atât de mici. Nu ai cum să intri pe teren vreodată aşa, e imposibil, dar uite că intră", a spus Basarab Panduru pentru Orange Sport.  

Foto: Piciorul lui Lorand Fulop, după intrarea lui Yeboah. 

Greşeli în lanţ de arbitraj în Superligă

În cea mai recentă etapă din Superligă, expertul Orange Sport pe arbitraj, Constantin Zotta, a identificat deciziile greşite de la U Cluj - CFR Cluj 1-2, la finalul căruia Eugen Neagoe a izbucnit. 

Greşelile de arbitraj majore nu au ocolit nici meciul Sepsi - FCSB 0-1. Constantin Zotta a suţinut că faza din care echipa lui Nicolae Dică a câştigat meciul a fost judecată greşit. 

Afla mai multe despre: basarab pandurusuperligaaparatori fotbalisti superligabasarab panduru orange sportlorand fulop 

viewscnt
Articole similare