Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru jucători remarcaţi şi trei criticaţi de Gigi Becali după victoria cu Sepsi: ”Am început să mă gândesc la titlu”. ”Preferatul” patronului, luat la ţintă

Patru jucători remarcaţi şi trei criticaţi de Gigi Becali după victoria cu Sepsi: ”Am început să mă gândesc la titlu”. ”Preferatul” patronului, luat la ţintă

FCSB

Comentarii

În ultima etapă a turului sezonului regular, FCSB a întâlnit-o pe Sepsi, la Sântu Gheorghe, şi a reuşit să se impună, graţie unei prestaţii de excepţie a lui Ştefan Târnovanu. În urma confuntării, Gigi Becali a vorbit despre prestaţia echipei sale.

În ultimul meci din a 15-a etapă a Ligii 1, FCSB a reuşit să obţină o victorie norocoasă împotriva lui Sepsi, scor 1-0, graţie unei prestaţii de excepţie a lui Ştefan Târnovanu.

Portarul a reuşit să apare nu numai un penalty, ci şi diverse alte ocazii importante ale gazdelor, iar în urma partidei a fost remarcat de Gigi Becali.

Pe lângă goalkeeper, patronul a mai fost impresionat de Andrea Compagno, Alexandru Pantea şi Vali Creţu, în timp ce Florinel Coman, Malcom Edjouma şi ”preferatul” său, Joyskim Dawa, l-au dezamăgit.

După ce l-a tot apărat pe fundaşul camerunez, Becali a recunoscut că acesta a făcut greşeli elementare împotriva lui Sepsi şi a dezvăluit că nu este deocamdată pe deplin mulţumit nici de Billel Omrani şi David Miculescu.

Patru jucători remarcaţi şi trei criticaţi de Gigi Becali după victoria cu Sepsi

Sunt bucuros, am urcat pe locul şase şi avem perspective bune. Spunea cineva că dacă nu era Târnovanu... bine, bă, atunci îl scoatem şi jucăm fără portar. E prea tânăr acum ca să îl vindem.

E sub 21 (n.r. are 22 de ani, dar se încadrează la regula under), poţi face ce vrei cu jucătorii de câmp. Mi-au plăcut Pantea şi Comapagno. Orice minge a avut, a făcut ceva cu ea. Chiar şi Creţu şi-a revenit.

Compagno şi-a scos deja banii. Dacă era alt jucător în locul lui, nu mai câştigam meciurile. El ne-a salvat vreo trei meciuri! Eu cred că aşa ar trebui să se arbitreze.

Eu sunt adeptul acestui tip de arbitraj. Dacă eşti fundaş central (n.r. Dawa), de ce să îl tragi de tricou pe Tudorie? Nu ai voie să îl tragi!  Nu că mai uşor sau mai tare.

Pune piciorul la minge, că nu se joacă fotbalul cu mâna pe tricou. M-am dezamăgit Coman, dar şi Edjouma. Malcom era favoritul lui, dar noi jucam în 10 oameni azi.

El încurca echipa, le zicea lor să vină să o ia, că el nu vrea să paseze. Şi acum am încredere în el, dar trebuie să ştie că nu se joacă aşa fotbal. În meciurile tari, cu OSK, trebuie să fii atent.

De Miculescu nu pot să zic că sunt mulţumit, dar nici nu pot să zic ceva rău. Pe el l-am luat ca investiţie, ca să iau bani pe el în viitor. E prea copil.

Dar nu mi-a plăcut cum a şutat la o fază. Ţine, mă, mingea, dacă nu poţi să dai gol. El are fizic frumos, e băiat deştept, munceşte foarte mult. Va fi mare!

Omrani, într-un fel, nu îmi place el, dar şi-a scos banii. Aduceţi-vă aminte meciul cu Argeş, când a dat gol Dawa din faza lui.

Azi a fost tot faza lui, la golul lui Compagno. Dar eu nu vreau doar atât de la el, vreau şi să lupte. Am început să mă gândesc la titlu.

Suntem pe locul şase, două meciuri restante. Chiar şi acum, şapte puncte până la Farul, după înjumătăţire, nu sunt multe. Vreau să termin anul 2022 pe locul trei”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare