Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Ciobotariu a răbufnit la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB: ”Sunt plin de nervi. Mi se pare că suntem mereu defavorizaţi”

Denis Ciobotariu a răbufnit la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB: ”Sunt plin de nervi. Mi se pare că suntem mereu defavorizaţi”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Echipa FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia Sepsi OSK, în etapa a 15-a din Superligă.

Denis Ciobotariu a răbufnit la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB: ”Sunt plin de nervi. Mi se pare că suntem mereu defavorizaţi”

Unicul gol al meciului a fost marcat de Compagno, în minutul 50, din penalti.

Denis Ciobotariu, jucătorul echipei Sepsi, a răbufnit după înfrângerea cu FCSB. Ciobotariu a fost profund nemulţumit de arbitrajul de azi. Fundaşul neagă că a fost penalty la faza cu Andrea Compagno. 

”E penibil, efectiv penibil. El vine, protejează, Se foloseşte de braţe, îmi dă cu cotul în faţă, eu stau pe loc, penalty. Nu înţeleg, l-am şi întrebat ’Ce ai dat?’. Am crezut că a dat pentru noi. Nu s-a analizat, nu nimic. La noi a stat cinci minute să analizeze şi ’Da, hai că poate a fost’. Era tricoul lui Tudorie aşa.

Ce să joci, cu ei vorbeau, la noi, galben. Ce să joci? Venim, vorbim de fiecare dată. Cu CFR-ul, la fel, dacă vă uitaţi la Dumitrescu, are gaură aşa. Nu s-a dat roşu, nimic. Cu Farul, nu erau linii, ’îmi pare rău, nu sunt linii’. Păi de ce mai avem VAR?

E urât, ne chinuim toată săptămâna, încercăm, avem ocazii, jucăm un fotbal frumos. Întradevăr, nu băgăm mingea în poartă, dar dacă nu e penalty, de ce să dai penalty? Dacă cineva spune că eu pot să îl iau pe Compagno într-o mână şi să îl întorc invers, înseamnă că sunt supraom. Compagno are doi metri, înseamnă că sunt Van Dijk.

Sunt trei echipe care trebuie să intre în play-off obligatoriu. Aţi văzut şi ieri la CFR, ambele picioare pe gleznă, nimic. Pot să spun că am jucat prost? Nu pot, echipa nu a jucat prost. Şi ei au jucat bine, dar de ce primim penalty-uri, cartonaşe roşii dacă nu sunt.

Trebuie să muncim şi noi mai mult, să băgăm mingea în poartă mai mult, noi fundaşii trebuie să fim mai atenţi, şi cred că vom rezolva problemele ce ţin de noi. Vom încerca să facem jocuri cât mai bune, dar trebuie mai mult, vine şi de la noi, şi un pic de şansă.

Îmi pare rău că vorbesc aşa, am încercat mereu să fiu respectuos. Mi se pare că suntem puţin defavorizaţi. Se întâmplă o dată, de două ori, de trei ori. Ăsta este adevărul. Eu data trecută nu am zis nimic, dar după ce am văzut faza când i-a spart faţa lui Dumitrescu, m-a bufnit râsul, am zis că nu se poate aşa ceva”, a declarat Denis Ciobotariu la finalul meciului.

Au evoluat următoarele echipe:

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov (Rodriguez '76), D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu - Aganovic (I. Gheorghe '61), N. Păun, C. Matei (Achahbar ' 68), Ştefănescu - R. Varga (Rondon '61), A. Tudorie (Safranko '61). Antrenor: Cristiano Bergodi
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Pantea - Olaru, Şut, Edjouma (Oaida '57)- Cordea, Compagno (Miculescu '68), Fl. Coman (Omrani '46). Antrenor: Nicolae Dică

Afla mai multe despre: sepsifcsbdenis ciobotariu 

viewscnt
Articole similare