Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Păreri împărţite după gestul făcut de FCSB după victoria cu Sepsi: "Sfântu Gheorghe e în Ungaria? Putea fi evitat un astfel de eveniment / Poţi afişa steagul" | EXCLUSIV

Păreri împărţite după gestul făcut de FCSB după victoria cu Sepsi: "Sfântu Gheorghe e în Ungaria? Putea fi evitat un astfel de eveniment / Poţi afişa steagul" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fotbaliştii de la FCSB s-au bucurat în faţa galeriei pentru victoria cu Sepsi, scor 1-0, la Sfântu Gheorghe. Jucătorii antrenaţi de Nicolae Dică au afişat tricolorul pe stadionul din oraşul în care majoritari sunt etnicii maghiari.

Gestul făcut de FCSB după victoria cu Sepsi a fost dezbătut

A fost şi un duel al orgoliilor între suporterii ambelor echipe. Fanii oaspeţilor au scandat "România, România", în timp ce o parte a fanilor gazdelor a scandat numele Ungariei. 

La final, fotbaliştii de la FCSB s-au îndreptat spre sectorul ocupat de fanii bucureştenilor şi s-au bucurat alături de ei. De asemenea, din peluză a fost coborât steagul României, care a fost purtat pe braţe de cei care au obţinut victoria. 

Gestul a fost comentat în studioul Orange Sport, iar moderatorul Dan Udrea a pus întrebarea dacă gestul nu a fost cumva unul sfidător. 

Constantin Zotta, cel care a susţinut că FCSB a primit un penalty uşor acordat şi Sepsi ar fi putut primi încă o lovitură de pedeapsă, a susţinut că momentul tricolorului de la Sfântu Gheorghe putea fi amânat, pentru a evita un scandal cu gazdele. 

"Sfântu Gheorghe e în Ungaria? Înţeleg, dar... Ok. Putea fi evitat un astfel de eveniment, pentru că poţi da naştere... Un conflict cât de mic, de scânteia care poate degenera. Acum doi ani, înaintea fiecărui meci de Liga 1 auzeam imnul României. Şi la Voluntari, şi la Ploieşti", a spus fostul arbitru. 

Florin Răducioiu a fost drastic şi a susţinut gestul făcut de FCSB: "Dacă FCSB nu câştiga făcea acelaşi lucru? Nu se mai bucurau. Te bucuri sau nu, dar poţi afişa steagul. Te duci unde sunt suporterii şi arăţi steagul României", a spus fostul atacant. 

VIDEO Fotbaliştii de la FCSB se bucură cu steagul României în faţa galeriei

VIDEO Rezumat Sepsi - FCSB 0-1, în Superligă

Afla mai multe despre: fcsbsepsisteag fcsb sfantu gheorghe 

viewscnt
Articole similare