Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îl aştept la mine în staff”. Antrenorul care îi propune lui Cristi Săpunaru să colaboreze după ce îşi va agăţa ghetele în cui: ”Timpul nu iartă pe nimeni”

”Îl aştept la mine în staff”. Antrenorul care îi propune lui Cristi Săpunaru să colaboreze după ce îşi va agăţa ghetele în cui: ”Timpul nu iartă pe nimeni”

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru urmează să îşi serbeze aniversarea de 39 de ani pe 5 aprilie 2023, astfel că fundaşul central se apropie de finalul carierei de fotbalist. Odată cu retragerea din activitate, căpitanului Rapidului i se propune să facă parte din stafful lui Adi Mutu (43 de ani).

Cristi Săpunaru a debutat în fotbalul mare în urmă cu mai bine de 10 de ani, la FC Naţional, şi a reuşit să aibă o carieră mai mult decât respectabilă, câştigând trofee importante şi însumând 36 de apariţii la naţională.

O scurtă perioadă de timp, căpitanul Rapidului a purtat şi banderola pentru România, iar, ajuns la aproape 39 de ani, acesta încă evoluează la nivelul primei ligi din România.

Totuşi, la vârsta sa, este normal ca Săpunaru să se gândească la ce va face odată ce îşi va agăţa ghetele în cui, dar, cu o astfel de carieră în spate, este greu de crezut că fundaşul va duce lipsă de oferte.

Deşi încă joacă fotbal, căpitanul Rapidului a primit deja o primă ofertă pentru momentul în care va decide să se retragă din activitate, chiar din partea antrenorului său.

”Timpul nu iartă pe nimeni”

Adi Mutu, care a fost de asemenea coechipier cu Săpunaru la naţională, i-a transmis acestuia că îl aşteaptă în stafful său când va decide să îşi încheie cariera de fotbalist, dezvăluind şi că fundaşul urmează să intre şi la licenţă curând.

Se pregăteşte, da. Probabil o să intre la licenţa A. În viitor, dacă îşi doreşte, îl aştept la mine în staff, sperăm. El încă poate să joace, la ce fizic are, nu are niciun fel de problemă.

Dar încet, încet se pregăteşte şi el, pentru că timpul nu iartă pe nimeni. Fizic se pregăteşte foarte bine şi sper (n.r. să mai joace), pentru că are cea mai frumoasă meserie”, a declarat Adi Mutu.

În următoarea etapă a Ligii 1, formaţia pregătită de Adi Mutu o va înfrunta pe CFR Cluj, în Giuleşti. Partida va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: cristi săpunaru 

viewscnt
Articole similare