Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a înjurat un reporter, dar a vorbit şi lucruri seriose la conferinţa de presă. Cum vede meciul cu Sivasspor: "Sper ca acum să avem mai mult noroc"

Dan Petrescu a înjurat un reporter, dar a vorbit şi lucruri seriose la conferinţa de presă. Cum vede meciul cu Sivasspor: "Sper ca acum să avem mai mult noroc"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj joacă astăzi în deplasare la Sivasspor, de la ora 22:00. Campioana României este pe locul secund în grupa din Conference League, la egalitate de puncte cu viitoarea adversară şi, totodată, liderul clasamentului.

"După meciul cu Sivasspor din tur, noi nu am mai pierdut. Am câştigat aproape toate partidele şi normal că moralul nostru e foarte bun acum. Meciul de mâine trebuie abordat la victorie. Încercăm să câştigăm, sper să avem mai mult noroc decât în tur. Atunci am avut trei penalty-uri şi un gol valabil, dar nu a fost să fie pentru că nu a văzut arbitrul. Cine va câştiga acest meci, va câştiga şi grupa", a afirmat Dan Petrescu.

"Acest meci e foarte important pentru noi, dar şi pentru Sivasspor. E multă presiune pe ambele echipe, miza este mare. Vrem să dăm totul, să facem lucruri bune şi să ne calificăm în următoarea fază a competiţiei. Normal că ne dorim să rezolvăm calificarea cât mai repede posibil, dar trebuie să ne concentrăm şi să facem un joc bun.

Iar la final sper ca rezultatul să ne fie favorabil. Dan Petrescu este mereu concentrat, vrea să câştige fiecare meci. Atât antrenorul, cât şi jucătorii trebuie să fie puţin tensionaţi. Dacă nu eşti tensionat, atunci această meserie nu este pentru tine", a spus Muhar.

CFR Cluj întâlneşte formaţia turcă Sivasspor, joi seara, de la ora 22:00, pe Stadionul Yeni 4 Eylul din Sivas, într-o partidă contând pentru Grupa G a Europa Conference League.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare