Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Barcelona, în Europa League". Presa spaniolă a scris după eliminarea Barcelonei din Liga Campionilor pentru al doilea sezon consecutiv

"Barcelona, în Europa League". Presa spaniolă a scris după eliminarea Barcelonei din Liga Campionilor pentru al doilea sezon consecutivgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a fost eliminată din grupele Ligii Campionilor pentru al doilea sezon la rând. Catalanii stăteau, din cauza rezultatelor slabe din grupă, la mâna lui Inter pentru un "miracol" care nu s-a întâmplat, astfel că Xavi, Lewandowski şi compania vor juca în Europa League.

Presa din Spania a reacţionat la contraperformanţa Barcelonei, care a pierdut orice şansă de a mai continua în grupele Ligii Campionilor încă dinainte de a juca contra lui Bayern pe Camp Nou.

"Barcelona, în Europa League". Presa spaniolă a scris după eliminarea Barcelonei din Liga Campionilor pentru al doilea sezon consecutiv

Sport şi Mundo Deportivo, ziare apropiate de Barcelona, au scris după eliminarea catalanilor din Liga Campionilor. Al doilea sezon la rând când Barcelona va juca în cea de-a doua competiţie intercluburi de pe continent, o contraperformanţă având în vedere investiţiile din vară. "Barcelona, eliminată din grupele Ligii Campionilor pentru al doilea sezon la rând. Catalanii n-au mai trăit o asemenea situaţie din 1999.

Barcelona va juca în Europa League pentru al doilea sezon la rând, după ce a fost eliminată din Liga Campionilor încă din faza grupelor. Formaţia de pe Camp Nou nu s-a mai confruntat cu această situaţie din 1999, când Louis van Gaal era pe banca tehnică. E a cincea eliminare a Barcelonei din grupele Ligii Campionilor în ultimii 30 de ani", a scris Sport.

Reacţia celor de la Mundo Deportivo: "4-0: Inter nu greşeşte şi trimite Barcelona în Europa League. "Nerazzurii" au îndeplinit o simplă formalitate şi au învins-o pe Viktoria Plzen, iar Barcelona nu mai are opţiunea de a continua în Liga campionilor. Nu a fost niciun miracol pentru Barcelona la Milano. Inter a reuşit o prestaţie bună şi a învins-o pe Viktoria Plzen pe San Siro", a scris şi Mundo Deportivo.

Sezoanele europene 1997/1998, 1998/1999 şi 2000/2001 s-au terminat cu eliminarea Barcelonei din grupele Ligii Campionilor, cu Charly Rexach şi Louis van Gaal pe bancă.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: barcelonasportmundo deportivoreactiepresaeliminareliga campionilor 

viewscnt
Articole similare