Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime a ajuns sponsorul uneia dintre cele mai frumoase şi cunoscute tenismene din WTA! Cum a fost posibil şi ce s-a întâmplat la Roland Garros | FOTO

Valeriu Iftime a ajuns sponsorul uneia dintre cele mai frumoase şi cunoscute tenismene din WTA! Cum a fost posibil şi ce s-a întâmplat la Roland Garros | FOTOgalerie foto

Tenis

Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a anunţat că a oferit sponsorizări în tenis, iar afaceristul din Moldova a ajuns până la nivel înalt. El şi-a asociat numele inclusiv cu Elina Svitolina, 28 de ani, fostă numărul 3 mondial.

Cum a ajuns Valeriu Iftime sponsor pentru Elina Svitolina

Sportiva din Ucraina are în palmares 16 trofee WTA la simplu şi două la dublu, iar în martie a fost nevoită să ia o pauză din carieră. Cu încasări de peste 21 de milioane de dolari doar din premii, Elina Svitolina a atras şi numeroşi sponsori, printre care şi Valeriu Iftime. 

Patronul lui FC Botoşani a explicat cum a ajuns până la una dintre cele mai cunoscute jucătoare din circuitul WTA. 

"Da, da, am fost (n.r. - sponsorul Svitolinei) printr-o conjunctură interesantă, cu un bulgar, care e impresarul ei. Am finanţat inclusiv doi sportivi din România, unul dintre ei Alex Creţu, parcă aşa îl chema, un băiat din Iaşi. 

Pe lângă sponsorizarea unui sportiv trebuia să ţii şi vreo patru copii, erai obligat prin structura făcută atunci. Băiatul meu cel mare se ocupa de asta, prin el aveam nişte de astea la mână cu Svitolina, intram peste tot. Aveam o boxă specială la Roland Garros. N-am ştiut (n.r. - că a născut)", a spus Valeriu Iftime la Radio Sport Total FM.

Elina Svitolina şi Gael Monfils, căsătoriţi din iulie 2021, au devenit părinţi pentru prima oară. Fetiţa lor se numeşte Skai. 

Galerie foto cu Elina Svitolina

De asemenea, Valeriu Iftime a vorbit şi despre ce înseamnă suspendarea Simonei Halep din tenis pentru dopaj

"Simona este o pierdere mare pentru noi ca popor, pentru că unul dintre cei mai mari campioni ai noştri este într-o asemenea dificultate. Eu nu cred că Halep ar fi fost în stare să trişeze sau să fi luat un produs ca să trişeze. Sportivii consumă tot felul de vitamine şi probail ca la un moment dat dint-o neatenţie a staff-ului să ajungă în situaţia asta şi să-i compromită o bucată bună a carierei. 

Halep este prea cuminte, prea modestă, prea implicată în viaţa ei de-aşi rezolva lucrurile, sportind vorbind. Mi se pare absolut imposibil ca fata asta să facă ceva ştiind că riscă. Nu cred că ar risca vreodată să consume o substanţă cu bună ştiinţă ca să îşi mărească performanţă. Ea pare o super fată, de o modestie extraordinară şi de un bun simţ care merită orice apreciere”, adăugat Valeriu Iftime. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: elina svitolinavaleriu iftimevaleriu iftime sponsor tenisvaleriu iftime sponsor elina svitolina 

viewscnt
Articole similare