Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul lui Gică Hagi lăudat de Gigi Becali şi Mihai Stoica a luat decizia. De unde va veni oferta de transfer. Anunţul făcut

Fotbalistul lui Gică Hagi lăudat de Gigi Becali şi Mihai Stoica a luat decizia. De unde va veni oferta de transfer. Anunţul făcut

Farul Constanța

Comentarii

Unul dintre mulţii jucători tineri şi talentaţi pe care Gică Hagi îi are în curte a atras privirile tuturor în acest sezon, inclusiv pe cele a rivalilor din campionat. Cei de la FCSB, prin Gigi Becali şi Mihai Stoica, au lăudat cea mai nouă ”bijuterie” scoasă de ”Rege” la Farul.

Alexi Pitu a ”explodat” în acest sezon. Dacă până acum era criticat că nu dă goluri, în actuala stagiune a demonstrat că este capabil să-şi treacă numele şi pe lista marcatorilor.

Jucătorul ofensiv de 20 de ani a înscris două goluri şi a pasat de cinci ori în campionat, ajutând-o pe trupa lui Gică Hagi să urce pe primul loc în clasament.

La conferinţa de presă premergătoare meciului dintre Farul şi FC U Craiova, din prima etapă a returului de sezon regular, Alexi Pitu a anunţat unde doreşte să prindă un transfer de răsunet.

”Germania cred că e mai interesantă. Cunosc şi limba cât de cât şi mă descurc”, a declarat Pitu, înaintea meciului dintre FC U Craiova şi Farul.

Alexi Pitu a debutat la Farul în vara lui 2018, în preliminariile Europa League, pe când avea doar 16, împotriva lui Racing FC Union Luxembourg, marcând primul său gol pentru club abia în vara acestui an

Alexi Pitu, lăudat de Mihai Stoica şi Gigi Becali

”Cu Pitu a avut răbdare, pentru că ştia cine e Pitu, un jucător, atacant, să se apropie de 70 de meciuri, să nu marcheze niciun gol şi tu să insişti cu el, înseamnă că îi cunoşti clar potenţialul şi ştii că va veni şi momentul în care Pitu va face diferenţa.

Iar, de câteva etape, Pitu face diferenţa, alături de Alibec şi Louis Munteanu”, afirma Mihai Stoica, în urmă cu câteva zile, la Orange Sport.

"Sunt jucători buni la Farul. Uite, Alexi Pitu n-a fost, de abia acum a explodat. Degeaba dribla el dacă nu dădea goluri. Acum a început să dea goluri, acum e fotbalist, când dă goluri. Părerea mea este că e altceva decât a fost până acum.

Să nu se supere Gică că îmi dau cu părerea despre jucători, dar am zis de bine, aşa că nu are de ce", a fost de părere şi Gigi Becali, la sfârşitul săptămânii trecute, conform Pro Arena.

Afla mai multe despre: pitufarul 

viewscnt
Articole similare