Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretul lui Gică Hagi pentru a fi lider în Liga 1: ”Asta ne-a făcut să ajungem la aceste rezultate”. Ce este important pentru ”Rege”

Secretul lui Gică Hagi pentru a fi lider în Liga 1: ”Asta ne-a făcut să ajungem la aceste rezultate”. Ce este important pentru ”Rege”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (57 de ani) a vorbit înaintea partidei pe care Farul o va disputa pe terenul celor de la FC U Craiova 1948. ”Regele” a tras concluziile la finalul turului de sezon regular din Liga 1, unul terminat pe primul loc.

Farul Constanţa va debuta în returul sezonului regular din Liga 1 în compania formaţiei FC U Craiova, vineri, 28.10, de la ora 21:00.

Formaţia de la malul mării a încheiat prima parte a campionatului pe primul loc. După 15 etape, conduce clasamentul cu 34 de puncte.

Secretul lui Gică Hagi pentru a fi lider în Liga 1: ”Asta ne-a făcut să ajungem la aceste rezultate”

În conferinţa de presă dinaintea duelului cu oltenii, Gică Hagi a vorbit despre forma echipei sale, pe care doreşte să o prelungească şi partea a doua a sezonului regular.

”Un tur de campionat excelent făcut de noi. Continuitatea aceasta de a dori să câştigi ne-a făcut să ajungem la aceste rezultate. 

Mesajul meu e să fim noi cei din turul campionatului, să ne gândim la noi ce trebuie să facem. Nu ne uităm în clasament, pentru noi e e important fiecare meci”, a declarat Hagi, înainte de meci.

Tehnicianul liderului din Liga 1 a fos completat de elevul său, Louis Munteanu.

”La ce echipă avem, merităm să fim acolo sus”, a adăugat atacantul de 20 de ani.

 

Afla mai multe despre: hagifarul 

viewscnt
Articole similare