Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dugandzic şi Burcă au reconstituit penalty-ul controversat din Rapid - CFR Cluj! Cum au fost surprinşi la finalul meciului | VIDEO

Dugandzic şi Burcă au reconstituit penalty-ul controversat din Rapid - CFR Cluj! Cum au fost surprinşi la finalul meciului | VIDEO

Rapid

Comentarii

Discuţiile aprinse de după Rapid Bucureşti - CFR Cluj 2-1 au pornit încă de pe teren, la finalul celor 90 de minute. Marko Dugandzic şi Andrei Burcă au discutat despre al doilea penalty dictat în Giuleşti.

VIDEO | Cum au fost surprinşi Dugandzic şi Burcă după Rapid - CFR Cluj

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 2-1, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă.

În Giuleşti, scorul a fost deschis din penalty, în minutul 32. Arbitrul Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 metri pentru Rapid, după un contact în careul clujean între portarul Scuffet şi Luckassen, iar Săpunaru a transformat pentru 1-0. CFR a egalat în minutul 54, când Deac a centrat, iar Muhar a înscris cu capul. 

Rapid a preluat conducerea tot din penalty, în minutul 71. De această dată Dugandzic a fost faultat în careul clujenilor, de către Burcă, şi tot Dugandzic a transformat, fază care a fost analizată de experţii care au venit cu un verdict. 

După cele 90 de minute, protagoniştii celui de-al treilea gol din Giuleşti au dezbătut faza. 

Dugandzic şi Burcă, foşti colegi la CFR Cluj, şi-au spus punctul de vedere.

Fundaşul central şi-a spus supărarea şi i-a transmis că ţinerea reciprocă nu i-ar fi putut cauza căderea în careul lui Scuffet. Dugandzic i-a dat replic şi i-a indicat că ţinerea de la nivelul şoldului l-a pus la pământ, fără a mai putea urmări mingea. 

Andrei Burcă a fost amuzat de explicaţia auzită din partea atacantului lui Dan Petrescu, deşi Dugandzic a insistat asupra explicaţiei sale. 

VIDEO | Rapid Bucureşti - CFR Cluj 2-1, în Superligă

Afla mai multe despre: rapid cfr clujdugandzicburcapenalty rapid cfr cluj 

viewscnt
Articole similare