Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă schimbare de antrenor în Superligă? ”Atât s-a putut. Doar eu sunt cel care plăteşte!”

O nouă schimbare de antrenor în Superligă? ”Atât s-a putut. Doar eu sunt cel care plăteşte!”

CS Mioveni

Comentarii

FC Hermannstadt s-a impus luni, în deplasare, în faţa formaţiei CS Mioveni, scor 2-0, într-un meci al etapei a 16-a din Superliga.

Sibienii au deschis scorul în minutul 53, când Răuţă l-a lansat pe Paraschiv şi acesta a înscris cu un şut din careu. În minutul 60, Oroian a centrat în careu şi Ionuţ Stoica a marcat cu o lovitură de cap.

Hermannstadt este pe locul 5 în clasament, cu 26 puncte. Mioveni rămâne pe ultimul loc, cu 8 puncte. La finalul meciului, Flavius Stoican a recunoscut că va pleca de la Mioveni, dacă i se va cere acest lucru. 

”Nu meritam astăzi mai nimic. Chiar dacă în prima repriză mă aşteptam la mai mult, dar astăzi chiar am fost o echipă modestă. Le-am spus să ridice capul, ca să fim dornici în timpul meciului. I-am văzut fără un pic de încredere. 

Îşi doresc oamenii să câştigăm meciuirile... Nu e un moment bun. Atunci când am venit la echipă am încercat să dăm totul. 

Sigur voi vorbi cu conducerea. Sunt omul care atunci când se consideră că e mai bine să se facă o schimbare la echipă, singurul care plăteşte e antrenorul. Atât s-a putut în momentul faţă. Nu o sa îmi dau demisia, dar dacă se consideră că trebuie să plec, nu se pune problema. Am avut discuţii cu preşedintele, m-a susţinut”, a spus Flavius Stoican, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: mioveni-sibiu-flavius stoican 

viewscnt
Articole similare