Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică îşi distruge jucătorii după eşecul cu U Cluj: ”Sunt fotbalişti de 25, 27 de ani, să-i învăţ să dea o pasă sau să anticipeze o diagonală!”

Nicolae Dică îşi distruge jucătorii după eşecul cu U Cluj: ”Sunt fotbalişti de 25, 27 de ani, să-i învăţ să dea o pasă sau să anticipeze o diagonală!”

FCSB

Comentarii

Universitatea Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, echipa FCSB, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 16-a din Superligă.

Clujenii au deschis scorul în minutul 32, când Şut a pierdut balonul la un duel cu Bic, acesta i-a pasat lui Mamadou Thiam şi senegalezul a înscris cu un şut de la marginea careului. În minutul 39, Ioan Filip a profitat de o minge oprită de Edjouma şi a făcut 2-0 pentru Universitatea.

Cordea a redus din diferenţă în minutul 87, dar U Cluj s-a impus cu 2-1 şi a întrerupt seria de victorii a FCSB. 

La finalul meciului, Dică a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul a fost foarte supărat şi a avut un discurs dur la adresa jucătorilor lui, care au făcut foarte multe greşeli în compartimentul ofensiv. 

”Am făcut o partidă foarte slabă. Am jucat cu un om în plus în repriza a doua, n-am reuşit să egalăm. Facem greşeli de n-am putut să văd. Am antrenat şi la Liga 3, dar n-am văzut aşa greşeli. E de neîneţeles. Nu ne-am prezentat cum trebuie. 

Ne-au prins deschişi, nu trebuia să pierdem mingea acolo. Sunt nişte greşeli care... Rar mi-a fost dat să văd. Ce să fac, sunt jucători de 25, 27 de ani, să-i învăţ să dea o pasă sau să anticipeze o diagonală de 70 de metri. Ce blocaj mental? Eram bine, trebuiau să aibă plăcere de a juca, atitudine şi curaj. Asta le cer”, a spus Dică, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: fcsb-u cluj-dică 

viewscnt
Articole similare