Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Şumudică şi Reghecampf, variante SF pentru banca FCSB! Zotta: "Eu aşa cred că se va întâmpla". Cine e omul la îndemână

EXCLUSIV | Şumudică şi Reghecampf, variante SF pentru banca FCSB! Zotta: "Eu aşa cred că se va întâmpla". Cine e omul la îndemână

FCSB

Comentarii

Constantin Zotta, expertul Orange Sport, a numit două variante SF pentru postul de antrenor la FCSB, după ce Gigi Becali a anunţat că vrea să se despartă de Nicolae Dică (42 de ani). Marius Şumudică şi Laurenţiu Reghecampf, ambii sub contract cu Al Raed şi Neftchi Baku, au fost numele rostite de fostul arbitru.

Gigi Becali a anunţat că e gata să se despartă de Nicolae Dică şi a lăsat de înţeles că vrea ca acesta să-şi dea demisia de la FCSB. În direct la Orange Sport, la Minutul 91, Constantin Zotta a încercat să identifice antrenori care pot să-l înlocuiască pe Dică pe banca "roş-albaştrilor".

EXCLUSIV | Şumudică şi Reghecampf, variante SF pentru banca FCSB! Zotta: "Eu aşa cred că se va întâmpla". Cine e omul la îndemână

În direct la Minutul 91, Constantin Zotta şi-a spus părerea în privinţa antrenorilor care-l pot înlocui pe Nicolae Dică, antrenor de care Gigi Becali a anunţat că vrea să se despartă. Marius Şumudică e "ceea ce cred eu că se va întâmpla", susţine Zotta, care crede că Şumi va fi noul antrenor al "roş-albaştrilor".

Laurenţiu Reghecampf este, la fel ca Marius Şumudică, o variantă SF pentru banca FCSB. "Aş mai avea două variante, una pe care cred eu că trebuie să o ia Gigi şi a doua ce cred că se va întâmpla.

Varianta cea mai bună ar fi să fie unul dintre antrenorii care a câştigat titlul cu FCSB, unul din ăia doi, Gâlcă sau Reghecampf. Ce cred că va fi, cred că Şumudică. Eu aşa cred", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

Varianta la îndemână este, susţine Zotta, Ilie Poenaru. Antrenorul a anunţat conducerea UTA-ei că acceptă o reziliere a contractului, iar Constantin Zotta îl vede pe banca FCSB în locul lui Nicolae Dică. "Dacă cumva, în weekendul ăsta, se mai petreceau anumite modificări, şi aici mă refer la UTA, acolo ar fi putut reprezenta o soluţie. Poenaru. Gigi a vorbit mereu frumos de Poenaru. Ar putea fi o soluţie", a mai spus Zotta.

BREAKING NEWS | Gigi Becali vrea să scape de Nicolae Dică: "Dacă vrea să plece, eu sunt de acord! Nu îl mai ţin. E vina antrenorului!"

Nervos după înfrângerea cu U Cluj (1-2), Gigi Becali a anunţat că vrea să renunţe la Nicolae Dică şi a dat vina pe antrenor pentru prestaţiile slabe ale "roş-albaştrilor". Omul de afaceri din Pipera l-a atacat pe Dică ca "să mă descarc" şi a spus că e imposibil ca jucătorii să fi uitat fotbalul.

Becali a spus că nu-l va da personal afară pe Nicolae Dică, dar a lăsat de înţeles că-l aşteaptă să-şi dea demisia: „Eu nu îl dau afară. Dacă el crede că vrea să plece, eu sunt de acord! De data asta nu îl mai ţin. Eu ce răbdare să mai am? Nu vreau să fac rău oamenilor, nu vreau să dau eu oamenii afară, să îi supăr, dar nu am ce face.

Trebuie să spun adevărul, să mă uşurez. Îi supăr familia, copiii. Dar îi spun de atât de mult timp că vreau posesie. Uite la Hagi ce face, vezi acolo. Gică mi-a zis că îi antrenează cu mingea până vomită. Noi facem static...

E chestiune de antrenor! Poate să se supere. Cum adică, să uite jucătorii fotbalul? Nu ai nicio tactică, nicio noimă. Eu nu înţeleg. E doar vina antrenorului. Până acum n-am zis, dar nu au cum să uite toţi fotbalul. Se supără, nu se supără... e om bun, dar degeaba. Cum să uiţi fotbalul? Aş putea să mă iau de jucători. Dar ştiţi de ce nu o fac? Pentru că nu sunt doar 2-3, echipa nu leagă pase. Eu zic de 5-6 meciuri că nu avem viitor.

Şi CS Mioveni mai leagă 5 pase, noi nici atât. Vă daţi seama? Noi puteam câştiga şi azi din valoarea individuală, dacă nu făcea Şut greşeala aia. Dar nu ai cum să joci aşa! Ne bate Rapid acum, ne dă 5! Uite, aşa, cu ce jucători au ei pe acolo.

Am dat pe Miculescu 1,7 milioane, dar nu văd nimic. Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă. E din ce în ce mai rău. Cum să joci cu un om în plus şi să dai minge lungă? A uitat Olaru fotbalul? E băiat serios, nu poţi să zici că nu se antrenează bine!”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

Afla mai multe despre: marius sumudicazottaconstantin zottamarius sumudicafcsbantrenor 

viewscnt
Articole similare